The Dark Knight: Min top 10 - 2008

The Dark Knight

28/12-08Min top 10 - 2008
#10 - Hancock

Hancock er da en cool film. Men jeg synes altså at Hancock er meget mere anderledes end de andre superhelte som foreksempel Spider-Man og Batman.

#9 - Quantum Of Solace

Quantum Of Solace er en fortsættelse til Casino Royale fra år 2006. Bedre er den vel pga. mere action i filmen. Men der er en ting der undre mig. Det er at han ikke plejer at sige det han altid gør som foreksempel "My name is Bond. James Bond". Det er det eneste der undre mig i filmen.

#8 - Cloverfield

Cloverfield er den bedste monsterfilm som jeg har set indtil videre siden Godzilla. Man kunne jo sige at det er en hjemmelavet video der bare bliver til en monsterfilm.

#7 - Wall-E

Wall-E er en meget flot, velykket og actionfuld animationsfilm. Den er lavet smukt og filmen er rigtig god. Bedre end Kung Fu panda!

#6 - Narnia: Prince Caspian

Den nye Narniafilm er da blevet meget flottere, bedre til musikken og er fantastisk! Voldeliger er den blivet synes jeg da da jeg så den i biografen. Det er en fortsættelse til Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet. Krigen fortsætter i år 2010 eller 2011.

#5 - Wanted

Wanted er en skide blodig film og er slet ikke for børn hvis jeg må sige det i min side. Filmen er fyldt med action. Der skulle komme en Wanted 2. Jeg ved ikke bare hvornår.

#4 - Kandidaten

Jeg kan godt lide Kandidaten fordi det er en dansk film. Nicolaj Lie Kaas spiller rigtig godt som Jonas Bechmann i filmen. Det er årets bedte danske film!

#3 - Mumien 3

Mumien 3 er bedst af alle tre. Ikke pga. at den er nyest. Men pga. at der er bedre lyde på.

#2 - Eagle Eye

Eagle Eye er årets mest styrende film der styrer sig selv. Jerry og Rachel går i kamp mod FBI og politiet lige i hælende!

#1 - The Dark Knight

The Dark Knight er den bedste film som jeg nogensinde har set. Det er det mørketse mesterværk som jeg ikke har set før. Filmen er bedre end, Ringenes Herre 1, 2 og 3! Det mener jeg sgu! Årets film!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.