Superman på nye eventyr: Underholdende, Men Ujævn

Superman på nye eventyr

15/02-03Underholdende, Men Ujævn
Anonym
Tre superskurke fra den forgangne planet Krypton, som Superman (Reeve) også stammede fra, ankommer til jorden og kun Superman kan bekæmpe dem.

Kortere og mere livlig end første film, men har ikke helt samme kvaliteter og nærer ingen respekt for Superman myten, hvad der er med til at ødelægge noget af oplevelsen for os fans.

Men stadig befriende underholdning med (for sin tid) førsteklasses effekter og god action. Tænk ikke for meget over logikken. Marlon Brando som spillede Supermans far og åndelige rådgiver i den første film, er her byttet ud med hvad der skal være Supermans mor. De har måske ikke haft råd til denne store legende denne her gang, men irriterende alligevel.

Richard Donner som instruerede den første film, blev smidt ud på grund af uoverensstemmelser da den her næsten var færdig og er derfor ikke krediteret som instruktør.

16/07-06Brando
Der eksisterer faktisk optagelser af Brando, som var tiltænkt denne film, men hr. Godfather sagsøgte studierne og vandt, således at de ikke kunne bruge disse og i stedet måtte nøjes med moren. Ak ja, småligheden længe leve.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.