The Passion of the Christ: Gibson, du er ikke Jesus!

The Passion of the Christ

15/01-09Gibson, du er ikke Jesus!
Rent æstetisk er den ret fantastisk lavet. Kan bare ikke lide den måde Mel Gibson altid udpensler tingene så ekstremt på. Når en kriger får et spyd i hovedet i Apocalypto, så er det ikke nok i sig selv. Spydet skal også helst gå hele vejen igennem hovedet og komme ud gennem munden. De to timers tortur i Passion of the Christ bliver for perverteret for mig.

15/01-09Gibson, du er ikke Jesus!
Tror ikke helt jeg forstår overskriften?

15/01-09Mads F.
Lad nu barnet

15/01-09Gibson, du er ikke Jesus!
Nej, den er også meningsløs.

Og dog... Hans navn står med stort over hovedet på Jesus på nogle af filmplakaterne...

Beklager Mirza, kunne ikke finde på noget kreativt og så skrev jeg bare det første der faldt mig ind. Det er jeg virkelig ked af! Du er overlegen og jeg er blot et barn sammenlignet med dig. Kan tydeligvis ikke være med på dit niveau, skal nok lade være med at prøve fremover.

Egentlig burde man bare lukke Scope for alle andre brugere end dig? Så kunne du få fuldstændig fred til at skrive dine geniale anmeldelser og samtidig fik man sorteret alt der ikke er lige så godt som dig fra.

16/01-09Gibson, du er ikke Jesus!
Jeg er da glad hvis du finder det jeg skriver genialt, men af den grund behøver Scope skam ikke at lukke og slukke - så enkel er verdenen altså ikke, Jakob.

Det er i øvrigt fint at du selv indrømmer at du 'bare' skrev det første der faldt dig ind, men det er også sådan nogle ting der kan defineres som barnligt, hvis du spørger mig. Og da Gibson er en traditionel-katolik, skal du nok ikke regne med at han selv tror at han er Jesus.

Over and out!

16/01-09Gibson, du er ikke Jesus!
Pudsigt, hvem er det lige der opfører sig barnligt her?

16/01-09Gibson, du er ikke Jesus!
Ingen undskyldninger Iskender. Dem får vi så tit :-) Gør som du ønsker. Er du her på siden for at blive, eller?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.