Benjamin Buttons forunderlige liv: Skuespil

Benjamin Buttons forunderlige liv

25/02-09Skuespil
Som Emil nævner er det ærgeligt at komme for sent ind i en debat, men jeg syntes sgu at i har overset et par personer. Glem da ikke den helt igennem suværene Edward Norton!?

Kan i huske ham i American History X? Den kraftpræstation han leverede der var sgu guld værd! Hele hans forandring gennem filmen, var fantastisk skildret af den unge mand.

Men for mig er hans bedste præstitation dog stadig i den delvist ukendte Primal Fear. Hvis du har set den ved du ved jeg mener ;) Den måde han leverer så mange følelser ind i en rolle, jeg mindes dog aldrig at have set så kold og kynisk en psykopat, og samtidig en følsom, karikeret og trist person i samme rolle..

Og folkens nu glemmer i desværre også Denzel Washington, som sgu er en af de tungeste drenge i branchen, han har aldrig leveret bare halvdårligt skuespil!

Og så syntes jeg også lige at i har fortrængt det unge skuespillerfrø Casey Affleck, som har skabt den mest indtrængende præstation i mit minde(The Assassination of Jesse James By The Coward Robert Ford)..

Det siger vist det hele :)

25/02-09Skuespil
Helt enig med dig i Casey Affleck, han er simpelthen utrolig i 'Jesse James'. Fyldt med de ulmende følelser og den indre splid, der gør karakteren så fascinerende - og helstøbt, for den sags skyld. Egentlig synd at oscaren gik til Bardem, selvom også han ydede storspil, dog på et langt mere ensporet plan.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.