Mænd der hader kvinder: YES!

Mænd der hader kvinder

29/03-09YES!
Jeg var i bio'en med min kæreste og se filmen, det var dog kun mig der rent faktisk havde læst bogen, men jeg synes også det var rart han IKKE havde læst bogen, så kunne man jo finde ud af om han overhovedet fattede noget af filmen UDEN at have læst den.

Jeg synes det er fantastisk at sidde i en sal, 15år gammel, sammen med sin kæreste, og være den yngste i salen fordi de andre er 60år og opefter.... dette gør at det også er en filmoplevelse jeg sent vil glemme, rart at gamle og unge kan samles om en film

men nu til filmenXD

Jeg var virkelig spændt på at se filmatiseringen af Stieg Larssons "mænd der hader kvinder", da jeg synes bogen er helt fantastisk.

Men jeg blev LANGT fra skuffet, jeg blev faktisk overrasket, på den gode måde.

Altså i filmen er der selvfølgelig skåret noget af handlingen, noget ædret, nogle personer er bare ikke med og andre har de vel nærmest bare dræbt, men det er lavet på en måde så det FUNGERE, hvilket jeg synes er helt fantastisk.

DOG var jeg lige ved at blive pist da jeg troede de havde skåret mine ynglingsscener fra ( Da Lisbeth får sin hævn over Bjurman).... men de var da heldigves med, og scenerne var lavet mere fantastisk end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Jeg synes også det er fantastisk at jeg tog mig selv i at sidde og tænke de fleste gange jeg så en af personer: "det var jo lige sådan jeg havde forestillet mig de havde set ud!"

Niels Arden Oplev har virkelig ramt plet og gjort filmen til noget fantastisk og særligt, ja selv for dem der IKKE har læst bogen(min kæreste var vild med den, normalt kan han ikke lide filmXD) og jeg kan ikke vente til at se "Pigen der legede med ilden"(som der også var små "spoilers" i i "mænd der hader kvinder" filmen) og "luftkastellet der blev sprængt"

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.