Spider-Man: Lille peter edderkop

Spider-Man

08/06-09Lille peter edderkop
I de sidste par år er antallet af superhelte film fuldstændig eksploderet og konkurrencen om, hvem der kan lave den mest underholdende en af slagsen, bliver hårdere og hårdere og det gik for alvor op for mig, da jeg genså den kun 7 år gamle ”Spider-Man”.

Jeg siger ikke at filmen er dårlig, men den lider dog under et stort problem, som de fleste ettere i denne genre gør. Det er nemlig filmen som skal introducere os for karaktererne, hovedpersonens oprindelses historie, hvordan han fik sine superkræfter og hvordan han fik sin dragt osv. Dette kan være et stort problem for visse film og ”Spider-man” er desværre en af disse. Filmen tager alt for lang tid om at komme op i gear og det persondrevne drama, bliver aldrig rigtig spændende, så derfor ender jeg med at vente på action scenerne, som for det meste er gode, men den computer animerede Spider-man ser altså stadig en smule spøjs ud, der bliver dog rettet lidt op på det i de efterfølgende film.

”Spider-Man” er en middelmådig første film, der formår at introducere os for karaktererne og byder på nogle mildt underholdende action scener, der dog aldrig bliver rigtig spændende og det er en skam.

Set på Blu-ray

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.