Spider-Man 3: Legen er stadig god

Spider-Man 3

09/06-09Legen er stadig god
Så fik jeg også genset "Spider-Man 3", filmen som alle folk på jordkloden åbenbart hader. Den har helt klart sine problemer, det virker som om de har haft 117 ideer og i stedet for at koge dem ned, har de bare valgt at putte det hele ned i gryden på en gang. I længden bliver det også lidt for meget og man kunne have ønsket, at de havde valgt en lidt mere fokuseret handling. En anden ting der ikke fungerer helt så godt i denne omgang er selve komikken. 2'eren havde noget nær den perfekte balance gang mellem det seriøse og det sjove, men grundet 3'erens mange handlingsforløb kommer der nogle gange en scene der skal forstille at være sjov, lige efter en meget seriøs scene, så den flydende overgang fra 2'eren mellem komik og alvor, drukner lidt i mellem det hele.

Jeg hadede dog ikke alle 3'erens muntre stunder og en af dem jeg fandt underholdende, er nok en af de mest hadede sekvenser fra filmen, nemlig hele danse sekvensen på Jazz klubben. Ja den er fjollet og de kører den måske lige en tand for længe, men den bryder seriøsiteten en smule og viser, at de også turde at have lidt sjov på en dyr hollywood produktion.

Actionsekvenserne er selvfølgelig også endnu vildere og endnu større denne gang og jeg var faktisk fint underholdt. Der er meget mere knald på end i de to foregående film og det er ganske god popcorns underholdning.

Christopher Young gør et fint stykke arbejde, efter at Danny Elfman forlod jobbet, og specielt nummeret der spiller under sandmans oprindelse, der hvor han "samler" sig selv sammen for første gang er rigtigt imponerende og ligeså er selve scenen.

Så alt i alt en fin 3'er, der samler alle trådene fra de forrige film og afslutter handlingen på tilfredsstillende vis.

Personligt så jeg gerne at de bare stoppede nu, mens legen stadig er god, men som vi alle ved kommer der også en 4'er og jeg er forholdsvis skeptisk over dette, for 3'eren afrunder ligesom det hele ganske godt.

Set på Blu-ray.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.