The Wrestler: Randy The Ram = Mickey Rourke

The Wrestler

09/06-09Randy The Ram = Mickey Rourke
Stærkt portræt om en mand der prøver at opnå førtidens succes og hæder, men har svært ved at erkende, at tiden er ved at løbe fra ham. Dette er 100% Mickey Rourkes film, på både godt og ondt, og han spiller intet mindre end fremragende. Når man ser Randy The Ram virker det nærmest som om, at filmens manuskript er skrevet med Rourke i tankerne, for han virker som et fuldt ud naturligt valg til rollen. Ser man på de ting som Randy og Mickey har været igennem, er det ikke svært at finde lighederne i mellem de to og det er både filmens svaghed og styrke.

Det der gør filmen seværdig er uden tvivl Rourkes præstation og historien om en mand der plejede at være kongen indenfor sin karriere, men som nu er blevet ældre og pludselig må vælge mellem familien eller livet som wrestler. Filmen bliver faktisk kun endnu bedre, hvis man har kendskab til Rourkes karriere og alle dens op og især nedture. Det er en god historie, men alligevel en kendt en af slagsen, som mest af alt er interresant på grund af Rourkes indsats og uden ham havde filmen nok ikke fået halvt så meget omtale, som den har nu, ikke mindst på grund af de førnævnte ligheder i mellem Randy og Mickey.

Handlingen er god, men måske alligevel en smule for ordinær, jeg fandt først og fremmest filmen god på grund af portræteringen af Randy The Ram. Så en god film, men mest på grund af Mickey Rourkes indsats.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.