Pulp Fiction: "This is a tasty burger!"

Pulp Fiction
Film Pulp Fiction
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Divine InterventionFilmBaron
Anonym
Kedeligt!Anonym
"This is a tasty burger!"Vinther
Pulp FictionConway
Mesterværkmesterhakket
pulp fictionmovie guy
- Tyranny of Evil Men -Mirza
Indlæg Se alle indlæg (68) Se mere

03/07-09"This is a tasty burger!"
Jeg er normalt ikke til gangsterfilm, men denne er en undtagelse, denne har en perfekt blanding af humor og moral. Af en gangsterfilm at være har den en usædvanlig dybde. Skuespillerpræstationerne er i verdensklasse, Samuel L. Jackson er formidabel og det samme er Christoffer Walken, der på trods af sin meget lille rolle, gjorde et stort indtryk på mig. Manuskriptet er solidt og instruktionen kan man heller ikke sætte en finger på. Skal der siges noget negativt om filmen, så har den måske lige lidt for mange hovedpersoner.

11/11-12Den nødvendige mængde
Den har mange hovedpersoner, fordi det er 4 historier. Det er jo ligesom livet selv, for når man sætter de små bidder, de lille episoder sammen, så kan de fortælle en lang historie.
Hovedsalig er man hovedpersonen i sit eget liv, men nogle gange er der nogen, der overtager det, fylder de manglende huller ud. Og desuden så er alle mennesker hovedpersoner, for de har deres egne liv, deres egne historier.
Desuden så handler denne film om intet og alt, og så intet endnu engang. De fortæller det meningsløse med livet, såsom vold og stoffer. Og som det ikke skulle være nok, så fortæller Tarantino det med sådan en livsberæftende og vild måde.

Derfor mener jeg, at de mange hovedpersoner er en nødvendighed for en film med sådan en historie.

Desuden, hvis du siger at manuskriptet er solidt, hvordan kan man så sige sådan noget om 'for mange hovedpersoner'. Ikke ment for at være negativ, men sådan har jeg det bare.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.