Harry Potter og halvblodsprinsen: Kedelig!

Harry Potter og halvblodsprinsen

27/07-09Kedelig!
er jeg den eneste der syntes, at den her film er ligesom Harry Potter 5, kedelig og lang.

jeg så filmen i en biograf i england, og her var filmen delt op i 2 dele, altså med en pause i filmen. efter første del, sad jeg med en rigtig god fornemmelse i maven, synes filmen byggede rigtig godt op, med nogle flotte scener, og der var også lagt en del humor ind , som fik en til at hænge på.
men efter anden del var jeg godt nok skuffet, for bortset fra de sidste 20 min, fortsætter filmen bare med at bygge op, og der sker bare intet!

der er som om hele filmen bare bygger op til 7"eren, uden der dog sker noget rigtig spændende i den. det er ligesom at se et lang kedelig afsnit af en ellers god sitcom

jeg tror ikke jeg er den eneste der synes film kun skal være spændende de sidste 20 min. savner virkelig noget mere handling og action. denne film burde ikke vare næsten 3 timer, men tvært i mod, kunne den sagtens klippes ind til en 1.5 time, for det er i sandhed, hvad filmens materiale rækker til.

29/07-09Nej, men mangler et godt plot
Du har ret i at den er alt for opbyggende og mangler et egentlig plot og en bedre historie.

Men kedelig er den bestemt ikke. Jeg vil give den 4 stjerner. Den har sine øjeblikke, men er ikke den bedste i serien. Det gode ved afsnittet er at det onde virkelig begynder at vise sig.

Mærkeligt, det virkede som om Dumbledore ville slås ihjel - håber vi får en forklaring - ellers giver det ingen mening. Har har da langt større power end dem han stod over for også selv om de var flere og han var afkræftet. Se fx magien han fik kastet da han redede Harry Potter.

Synes heller ikke nr. 4 i serien var kedelig. Den var ganske underholdende. Historie og plot var langt bedre end nr. 6. Historien var dog en afstikker fra hovedhistorien og kunne i princippet helt være udeladt.

En ting der altid har undret mig er den måde Harry Potter fremstilles på. Den ene gang er han fantastisk god og kan stå mål med det navn vi helst ikke må nævne og andre gange er han fuldstændig chanceløs over for nogle med rimelig power, men som ikke er i nærheden af Voldemorts.

Det giver ingen mening.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.