Bronson: NWR's første sande mesterværk!

Bronson

07/08-09NWR's første sande mesterværk!
Jeg har altid syntes at NWR’s film ikke var helt komplette. De viste stort talent, men de var aldrig helstøbte. Faktisk vil jeg beskrive en film som FEAR X som en slags makværk. FEAR X var lavet af en filmentusiast for filmentusiaster, og den var kkkkeeeeddddliiiiiigggg. Pusher 2 og 3? Hmm…. Hvis 2’erne ikke havde en helt hen i vejret slutscene, hvor fjolset stjæler sin egen baby, så……. Måske i virkeligheden den bedste af alle tre Pusher film. Pusher 3 slutter lige der hvor man tror at nu skal den til at begynde, nu skal der hævnes og ryddes op, men….. nej…… og så foregår halvdelen af filmen i en baggård, hvor der ”bare” ryges heroin – WTF?
Har jeg glemt Bleeder? Nej, men helt ærlig, den var også kedelig, og hvad fanden skulle Bodnia i den biroller, hvor han virkede fuldstændig malplaceret? Mange troede sikkert at de skulle ind og se den ”nye” Pusher, hvor Bodnia igen ville give den gas. Blev folk skuffet? Tjaa, hvad siger salgstallene…..
Og nu til den store overraskelse. Jeg fik personligt et mindre CHOK!!! Endelig en helstøbt film fra NWR, og ikke bare en helstøbt film, men et sandt MESTERVÆRK! Nu har manden i min bog lavet et 100% helstøbt mesterværk. Måske NWR slet ikke skal lave film i lille DK – Måske han bare er blevet ”voksen” og ”Moden”, uanset årsagen så er BRONSON et mesterværk der vil gå over i filmhistorien, bare vent og se…. Tillykke Jang – you fucking did it!!!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.