Scream: Scream 4

Scream
Film Scream
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Scream 4True Ogre
Godt Gyschampion1
Uhyggelig Og Ingen Nådefisken8888
.True Ogre
ARRGH!Frank
sjovAnonym
{ Psykopatisk God! }KoRn
Virker seriøs!KoRn
Indlæg Se alle indlæg (25) Se mere

10/08-09Scream 4
Det er nu officielt at Scream 4 får premiere i oktober 2010. Kevin Williamson er tilbage som manuskript-forfatter mens det ikke er helt sikkert om Wes Craven kommer til at sidde i instruktørstolen. Det er også bekræftet at David Arquette og hans kone Courteney Cox vender tilbage i deres roller som Dewey Riley og Gale Weathers. Det er dog mere usikkert om Neve Campbell vender tilbage i rollen som Sidney Prescott. Kevin Williamson siger at han vil blive færdig med manuskriptet i de næste par måneder og så går de i gang med optagelserne. Så vidt jeg ved er Scream 4 starten på en ny trilogi. Jeg glæder mig, og håber ikke at de bliver ligesom 3'eren.

P.S:

Jeg håber sgu også at Neve Campbell siger ja til at medvirke i Scream 4. Jeg kan ikke rigtigt forestille mig en Scream-film uden Neve Campbell.

14/08-09Scream 4
Er det virkelig sandt? Scream 4? Den har jeg sgu ventet længe på. Mange tak for de oplysninger True Ogre :)

15/08-09Scream 4
Fornøjelsen er på min side, Adder. Jeg har temmelig høje forventninger når nu det er Kevin Williamson der skriver manuskriptet igen. Jeg ved ikke med dig men jeg synes godt nok ikke at 3'eren var ret god. Det var så heller ikke Kevin Williamson der skrev manuskriptet til den film.

19/08-09Scream 4
ved ikke med Kevin Williamson, folk kan ramme plet, men også levere en ordentlig stinker. Tænker på ovennævntes I Know what you did Last Summer og især Cursed, som jeg absolut ikke mener kan måle sig med den første Scream-film. Men enig: Det lyder som en fornuftig beslutning med den oprindelige manusforfatter.

19/08-09Scream 4
Jeg kan godt følge dig indiana. Jeg mener dog ikke at I Know What You Did Last Summer var decideret dårlig, men jeg er helt enig i at den slet ikke når op på samme niveau som Scream. The Faculty fandt jeg også bedre end I Know What You Did Last Summer. Cursed har jeg ikke set og det tror jeg heller ikke at jeg kommer til.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.