Vanvittig forelsket: rystende

Vanvittig forelsket

16/08-09rystende
det er flotte skuespiller præstationer og en velfortalt historie, der indkrandser denne psykiske horror. virkelig barsk og ikke nogen feel good-movie, men et godt indblik i, hvordan paranoia og psykisk sygdom kan tage magten fra nogle mennesker, og bestemt ikke gør kærligheden lettere.

jeg var meget imponeret af den unge mandlige hovedrolle indehaver (cyron melville), der spiller en ung talentfuld pianist med et ekstremt skrøbeligt sind - sikke en præstation han leverer - men også sara hjort gør det flot som dennes kæreste og dejan cukic er i en af sine bedste roller til dato, som den stræberiske klaver-lærer, der frem for alt vil se resultater. cukic er klart bedst i de mere kolde roller, hvor hans karakter har en beregnende og mere eller mindre ond karakter

som parentes vil jeg nævne, at klipning og timing nogle steder halter, men for en debut er det flot ramt af instruktøren, morten giese, der går efter det rå og realistiske frem for det stilfulde og sikre. der er plads til forbedringer, men også nok talent at bygge af.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.