Ringenes Herre - Eventyret om ringen: Det helt store

Ringenes Herre - Eventyret om ringen

19/08-09Det helt store
Ringenes Herre er fabelagtig! Ikke nok med effekterne er brilliante, historien er også meget interessant. Men jeg lod mærke til en kæmpestor fejl i filmen. Da Boromir er blevet ramt af de tre pile kommer Aragon og læner sig ned over ham. Da man ser dem ovenfra kan man se at Boromir har sin hånd på Aragorns skulder. Da man så ser Aragon nedefra er Boromir's hånd der ikke længere. Sådan bliver det ved for hver gang kameraet skifter vinkel. Det gør selvfølgelig ikke filmen ringere men det er en meget stor fejl der burde være blevet rettet. Nå, men hvor kom jeg fra? Nåh jo, Ringenes Herre er en topfilm. Desværre er det slut med herlighederne efter denne.

20/08-09Det helt store
Nah, den "teleporterende hånd" er højest irriterende. Der er sandelig andre.

Bemærk f.eks. hvordan Aragorn bliver kastet mod træet og taber sit sværd, hvorefter han får slynget et skjold mod sig... og taber sværdet igen (uden at have samlet det op i mellemtiden).

Eller bemærk de døde orker Aragorn spæner forbi for at nå den døende Boromir efter ovennævnte kamp. En af dem rejser hovedet, konstaterer at de filmer endnu og lægger så hovedet ned igen.

Eller i "De To Tårne", hvor Eomer under samtalen med Aragorn, Legolas og Gimli prompte taber sit sværd ud af skeden lige midt på åben skærm. Den eneste grund til folk ikke bemærker det meget er, at de klipper væk hurtigt og fjernede lyden.

20/08-09Det helt store
De fejl du nævner der har jeg ikke lige bemærket. Men, ja jeg er helt enig i at det er irriterende når sådan noget sker. Det kunne være at jeg skulle gense De to Tårne og Kongen vender Tilbage. Den første gang jeg så dem kunne jeg ikke rigtigt se noget i dem, men nu hvor jeg for nyligt har genset Eventyret om Ringen har det alligevel givet mig lyst til at se de andre.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.