Sophie Scholl - De sidste dage: Fint teaterstykke - Kedeli...

Sophie Scholl - De sidste dage

25/08-09Fint teaterstykke - Kedelig film
Historien om Sophie Scholl og alle andre modstandere af nazisternes hærgen under anden verdenskrig, er altid en interessant beretning. Desværre er det ikke altid lige interessant at være vidne til filmmediets forsøg på at genskabe disse historier og efter min smag falder Sophie Scholl desværre ind i genrens lettere kedelige og middelmådige ende af skalaen.
Hele filmen virker som et teaterstykke og indeholder alt for megen snak til for alvor at fange tilskuerens opmærksomhed. Personligt ville jeg have foretrukket at historien havde kredset lidt mere omrking de forudgående handlinger, som lagde grunden til tilfangetagelsen, i stedet for den megen afhøring og venten på dommens eksekveren.
Skuespillet halter desværre også efter min smag. Kun forhørsleder Mohr evner at fange min opmærksomhed med sit underspillede, men ikke desto mindre psykopatiske sind og sit uimponerede ansigt, som hvert øjeblik kan eksplodere i raseri.
Alt ialt et middelmådigt drama, som i den grad lider under manglen på dramatiske højdepunkter og en generelt mere varieret visuel præstation.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.