The Truman Show: En god lortefilm

The Truman Show

07/11-09En god lortefilm
The Truman Show har først og fremmest et meget interessant plot, som gør den ualmindeligt spændende at følge hele vejen igennem. Men når det så er sagt er det også en virkelig dårlig film, der gør sig stor umage med ikke at blive for interessent.

Hele kampen mellem den gode kvindelige liberalist, der står for "Free Truman"-bevægelsen og ham den onde (kommunistisk-europæiske) instruktør, er noget at det dummeste, jeg nogensinde har set! Men den amerikanske højrefløj har vel lov til at fortsætte sit gode lobbyarbejde.

10/11-09En god lortefilm
bestillingsvare fra den amerikanske højrefløj? hvordan? og hvordan kan du reducere den kvindelige protagonist til at være en liberalist?

for mig at se er filmen mere en medie- og kapitalismekritik, hvor kritikken rettes mod gigantiske, udelukkende profitorienterede medieindustrier og mindless seere/forbrugere, der labber alt i sig med vellyst....?

17/01-10En god lortefilm
Nej forhelvede, den er jo netop en kritik af det lille lukkede samfund. Ham den gale europæer, der styrer bixen er jo billede på den socialistiske idealist og da han spørger vores hovedperson om han ikke alligevel vil blive i den lukkede, trykke verden afslår han og vurderer at det for ham er vigtigere - til trods for alle dens farer og utilregneligheder - at træde ud i den store, frie verden. Derinde var han tryk, men han levede i en løgn og fortrængte sin menneskelighed - kampen for at komme udenfor er kampen for at blive "fri".

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.