The Mask: Hvad masken gør.....

The Mask

25/02-03Hvad masken gør.....
Anonym
Endnu en stor komedie af Jim Carrey, som spiller bankmand denne gang. Han spiller en lidt stille og sympatisk type, men da han finder tilfældigt en magisk maske en dag, bliver hans liv anderledes, og som aldrig før.

Når han tager masken på, forvandles han i en grøn super-action-underholdende-freak, altså en modsætning af Stanley Ipkiss. Han bliver stærkere, hurtigere og så kommer vittighederne ud af hans mund hvert sekund.

Utrolig morsom og genial underholdende film. Ufattelige mange humor, at man rent faktisk griner konstant, indtil man lige får popkorn i halsen, så bliver man jo nød til at holde op med at grine. Ellers fortsætter filmen i højt højt tempo.

Lad os nu tage et blik på Cameron Diaz.....Damn hun er tiltrækkende og lækker, at hun stjæler billedet i denne film, de få øjeblikke hun vises på skærmen.....nej, kun for sjovt. He he he he.

Jeg var forbavset over, at man kunne lave sådan en komedie, endda med så mange fede effekter som The mask har....Det er ganske enkelt imponerende. Den hører absolut blandt mine favoritter.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.