Scope, scope, scope

18/12-09Scope, scope, scope
"Endelig! Vi er rigtig glade for at kunne lancere Scopes nye design. Samtidig har vi ændret navigationen, således at man nu primært navigerer sig rundt på sitet via menupunkterne i toppen af sitet, frem for i venstre spalte.

Årsagerne til ændringerne er mange. Først og fremmet vil vi gerne gøre sitet mere visuelt indbydende og gøre filmtrailerne synlige i forbindelse med de enkelte film.
I dag ses omkring 95% af alle internetsider af danske brugere i en skærmopløsning med en bredde på 1024. Derfor har vi desuden valgt at udvidde i bredden, hvilket fx betyder at vi kan vise de vigtigste oplysninger om de enkelte film på en og samme side.

Vi ved at det er en relativ stor forandring og den vil sikkert kræve tilvænning for mange af jer som har brugt det 'gamle' Scope i mange år. Hvis I skulle have glemt, hvordan det gamle Scope faktisk så ud, så kan I her se et par skærmbilleder med det gamle design:
http://www.scope.dk/images/omscope/scope_v5_1.jpg
http://www.scope.dk/images/omscope/scope_v5_2.jpg
http://www.scope.dk/images/omscope/scope_v5_3.jpg

Selvom vi har arbejdet længe, hårdt og grundigt, så er der sikkert noget vi har overset. Vi er nu er vi klar til at gå i gang med at lave rettelser og forbedringer. Derfor vil vi blive meget glade for konstuktiv kritik og tilbagemeldinger fra alle jer - vores loyale brugere.

Er der noget der er svært at finde?
Hvad er blevet mindre logisk?
Er der nogle steder, hvor det er svært at få det nødvendige overblik?
Hvad fungerer godt?
Er der noget vi har glemt?

Bedste hilsner fra Scope-redaktionen"


Ja, f.eks. har I glemt at give mulighed for at svare på jeres egne spørgsmål. Man tænker jo om I overhovedet er interesseret i et svar eller bare, ligesom mange andre, signalerer kommunikation men i realiteten lukker af for samme.

Det skulle så altsammen ske den dag Jennifer Jones døde.

TV2 husker hende således:
http://nyhederne.tv2.dk/article...13867.html?rss

Selv om man (hvad TV2 næppe har gjort) læser i David Thomsons mesterværk om Hollowwood, The Whole Equation, om hendes ægteskab med David O. Selznick, lærer man ikke denne kvinde at kende fuldt ud før man med egne ører har hørt hende sige replikken fra Portrait Of Jennie:

"There is no life, my darling, until you love and have been loved. And then there is no death."

Måtte det gælde scope.

http://www.youtube.com/view_pla...DADD4DA86FFE4D

15/02-14Founthouse - Reklamefilm og Medie Produktion
Founthouse er et reklamebureau, hvor budskab bliver til udtryk. Vi er et full-service mediebureau og reklamebureau, som sætter en ære i at formidle og skabe forståelse for det budskab, som virksomheder har til hensigt at viderebringe. Om det er en kampagne for eller imod et moralsk standpunkt eller et produkts unikke egenskaberne, så er Founthouse det reklamebureau, som altid formidler budskabet bedst. Vi arbejder med branchens bedste folk, som til hver opgave bliver samlet i en skræddersyet gruppe af freelancers og virksomheder. Dette sikrer et hold, der altid er målrettet mod, og fokuseret på, at udføre den bestemte opgave med størst mulig kompetence og ekspertise. Vi er et reklamebureau, som leverer et produkt udført af folk med den højeste standard indenfor arbejdsmorale og erfaring.
http://founthouse.com

15/02-14Scope, scope, scope
Fuck af

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.