G.I. Joe - The Rise of Cobra: Action for dummies

G.I. Joe - The Rise of Cobra

23/12-09Action for dummies
Tidligere har jeg vist nok været for hurtigt fremme over nogle kritiske røster i forbindelse med denne udgivelse, og det må jeg så delvist trække i mig igen. Jeg vil dog stadig holde fast i, at det var min hensigt at se den i biografen i sin tid, da den faktisk så lidt cool ud i ”det tilsendte materiale." Nu er den så set, og jeg forstår godt dem der hagler og kagler på denne film, selvom jeg dog har set film som var mindre retningsbestemt end hvad der er tilfældet her.
Handlingen er kort og godt om en flok udsendte FN-soldater, der skal bringe et nyt smart våben hjem til basen. De bliver undervejs overfaldet af de onde Cobras, hvorpå den hemmelige operative organisation; G.I. Joe kommer dem til undsætning. Sammen skal de forpurre Cobras planer om at anvende våbenet, som er udstyret med ætsende partikler der æder alt i sin formering.
Historien er virkelig nonsens med udspring i den enkleste fællesnævner som undskyld for et stort; og særdeles forvirrende, ramasjang, der selvfølgelig skal være mere blæret end kønt at se på. 1t og 53 minutter med det ene fjogede Hi-tech angreb efter det andet, er faktisk i sig selv en større kattepine end man lige skulle tro. (også godt hjulpet på vej af filmens dystre udtryk).
Måske vil den egne sig bedre til en dag oven på tømmermænd, men jeg tvivler. Forhåbentlig vil der så gå lang tid før vi igen får set noget lignende.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.