Avatar: Avatar stinker!

Avatar

26/03-10Avatar stinker!
Der har været masser af hype omkring Avatar. De fleste anmeldere og biografgængere har givet den topkarakter, men er den vitterligt så god? Her på navlefnuller.dk er meningerne delte, så ovenpå vores positive anmeldelse http://navlefnuller.dk/anmeldel...tar-stinker/29 kommer her den negative side af Avatar.

Da jeg så de første trailers til Avatar, tænkte jeg, at det nok bare var endnu en buller-og-brag-film tilføjet en masse blå mænd. Filmens premiere kom tættere på og hypen kunne ikke blive mere hysterisk. Filmen blev udnævnt til et mesterværk, den revolutionerede branchen, og der var aldrig set noget lignende før. Jeg slog dog koldt vand i blodet, og netop derfor blev jeg ikke skuffet. Filmen er nemlig bare buller-og-brag med en masse blå mænd (og kvinder).

Historien er ekstremt banal og for mig totalt intetsigende. Hele filmen virker som én lang montage, og alting sker så hurtigt, at man ikke når at få oplevelsen helt ind på kroppen. Mange ting er ligefrem utroværdige, og jeg køber simpelthen ikke historien om Jake Sully, der går fra at være en outsider på randen til henrettelse, og til at være Navi'ernes bedste kriger og bror af den reserverede Navi-stamme på kun 3 måneder.

Læs hele anmeldelsen her http://www.navlefnuller.dk/?id=29

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.