Green Zone: Damon og Greengrass i Irak!

Green Zone
Film Green Zone
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
ronald
Damon og Greengrass i Irak!AB
Piotr
God actionLars Fich
Glimrende filmHyggesprederA
Bourne i IrakCarcajou

16/04-10Damon og Greengrass i Irak!
Udadtil er Green Zone en typisk Greengrass film. Det er en politisk spændings thriller, med shaky kamera og en stamspiller på holdopstillingen, Mat Damon. Desværre er der ikke meget at hente, hvis man kigger indad. Substansen udebliver til fordel for en masse aktioner i Iraks støvede gader, men aktionerne er så forudsigelige og frembringer absolut intet nyt på banen, i en historie, der i forvejen er forslidt. Filmen er i samme liga som den middelmådige Body Of Lies, hvor man tager en relevant konflikt op, men der kommer sjældent en god film ud af anstrengelserne. Damons karakter mangler ligeledes en bedre behandling, hvor flere spørgsmål omkring karakteren forbliver ubesvaret. Jeg er ellers en stor Greengrass tilhænger, men denne her er nok hans mest overfladiske film.

Plusserne går mere til den tekniske afdeling, og her står billede og lyd skarpt. Det er tilmed en stærk fotograferet film, med en skræmmende autentisk feeling, hvor man virkelig føler man befinder sig i Irak og i krigszonen. Filmen er da også en godkendt underholdning, men føles desværre ikke ligeså medrivende og spektakulær som Bourne filmene, da Green Zone ikke kan matche Bourne filmene på action fronten. Når summen bliver lagt sammen, så ender jeg på 3 stjerner, og det er selvfølgelig uacceptabelt for en instruktør som Greengrass. Bedre held næste gang, makker.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.