Ringenes Herre - Kongen vender tilbage: Den store slutning

Ringenes Herre - Kongen vender tilbage

21/04-10Den store slutning
2003 blev året, hvor der blev sagt et vemodigt farvel til Ringenes Herre-trilogien med den sidste film, ”Kongen vender tilbage”.
For tredje år i træk fik Peter Jackson folk over hele verden ind i Midgård, der hvor dramaet udspiller sig. Og sikke en succes. Ikke alene blev filmen et kæmpehit som de to andre, men den vandt også 11 Oscars for bla. Bedste effekter, bedste musik, bedste instruktør og bedste film!

”Kongen vender tilbage” handler om den store og altafgørende slag mellem det gode og det onde. Saurons øje er rettet mod Minas Tirith, der ligger i Gondor - menneskenes rige. Efter Saruman og hans fæstning Isengård er nede, er heltene på vej til Gondor med store hære fra Rohan med kong Theoden i spidsen. Samtidig er tingene ved at se sort ud for Frodo og Sam, da Gollum har lagt onde planer mod dem, for at få sin dyrebare ring tilbage…

Som med de to andre i trilogien, er ”Kongen vender tilbage” et mesterværk indenfor eventyr-genren. En genre, der bare er blevet bedre indenfor de sidste par år. Man er fuldstædig smadret efter den her film.

At skulle se alle tre film på en gang ville være skørt, men fedt!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.