Nightwatch: Amr. Remake M. Samme Instrutør

Nightwatch
Film Nightwatch
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Amr. Remake M. Samme InstrutørAnonym

28/02-03Amr. Remake M. Samme Instrutør
Anonym
En nekrofil morder er på spil, og den unge Martin (McGregor), der arbejder som nattevagt på et stort hospital, mistænkes for at stå bag, mens hans skæbne langsomt smeltes sammen med morderens.

Bornedals amerikanske udgave af hans danske succesgyser “Nattevagten”, byder på den samme historien, og selve de uhyggelige scener er også meget ens, endda næsten billede for billede.

Men i denne udgave er der ikke gjort så meget ud af personlighederne, og det giver derfor ikke samme indlevelse i fortællingen for tilskueren som den originale udgave.

I den danske version er der scener med, som ikke har direkte betydning for selve historien, men som er med til at danne et bedre indtryk af de personer vi møder. Flere af de scener mangler her, blandt andet en hvor Martins ven (i den danske udgave dæmonisk fortolket af Kim Bodnia, her noget mere kedelig spillet af Brolin) brækker sig i en døbefond, under sin kærestes prædiken (hun er præst i den danske, her har hun næsten ingen rolle).

Men ellers kan man finde enkelte gode momenter, men hovedsageligt kun hvis man ikke har set den danske udgave, som faktisk er bedre, også selv om Nolte gør det virkelig godt, og måske bedre end Ulf Pilgaard, som dog var et noget mere overraskende valg til rollen som politimand, eller hvad?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.