Min bedste fjende: Ussing sku ha en lussing!

Min bedste fjende

04/07-10Ussing sku ha en lussing!
Min dreng på 12 har lige været i biffen. Han beskriver filmen som dybt urealistisk, unødvendigt voldelig, og i al almindelighed uvedkommende. Som forældre spørger vi os selv, hvorfor vores dreng (som er en lidt hærdet filmseer) skal komme hjem fra biografen og være lettere rystet over en film, der er ratet 11+
Det er vist kun en film for københavnerdrenge, og ikke os på landet i Jylland, der ikke en gang ejer et sæt golfkøller....
De to stjerner er givet af vores søn.

06/09-10Ussing sku ha en lussing!
Det er ellers noget af en overskrift

Sjovt nok min datter på 12 syndes den var rigtig god og bragte et godt emne op. Hun var ikke mærket af at have set filmen, og er overhovedet ikke en hærdet film seer.

Har ikke selv set filmen endnu, men den lader til at den omhandler mobning. Så kunne det tænkes at nogen børn får en grim smag i munden og skræmes af at se et måske stærkt overdrevet senarie over hvad mobning kan medføre?

Måske de sønderjyske piger bare er lidt hårde i filten

17/12-10Ussing sku ha en lussing!
Min søn syntes ikke filmen gav et bud, der var i nærheden af at være realistisk, på hvordan mobning foregår. Løsningen i filmen gik ud på, at mobbeofret fandt nogle andre børn at slå sig sammen med, så de kunne få hævn, bl.a. ved at slå mobberen i hovedet med en golfkølle. Det kan godt være at emnet fortjener opmærksomhed, men ikke den slags, hvis du spørger mig.
Overskriften er selvfølgelig ment som en provokation; hvis Ussing kan lave den skalgs film til børn, må han selv kunne stå for mosten :-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.