Shrek Den Lykkelige: Det parallelle univers

Shrek Den Lykkelige

25/08-10Det parallelle univers
I sidste kapitel - Shrek den lykkelige - får vi præsenteret den verden, der ville være, hvis Shrek ikke havde reddet Fiona. Som i Shrek 2, skal Shrek endnu engang redde Fiona med et kys.
Men det går selvfølgelig ikke som planlagt.
Det er ikke en ny historie (generelt indenfor filmbranchen), men de velkendte karakterer fra de tidligere tre film, og den unikke humor der hører til Shrek, føjer en ny dimension til historien, og det er bestemt ikke kedeligt!

**SPOILER**
Men den ender jo heldigvis lykkelig, og personligt elsker jeg sidste scene, hvor Shrek vender tilbage til sit almindelige "kedelige" liv og får bekræftet klichéen; man ved ikke hvad man har, før man mister det, og at det var Fiona der reddede ham dengang. Simpelthen en smuk scene.

26/08-10Det parallelle univers
Ja, og jeg kunne godt lide at han bare tager kampen op igen efter at være blevet slået tilbage til start. Og hvem ved om han havde fået sit gamle liv tilbage, hvis ikke de havde kysset i tide? Så det hele var måske ikke en drøm?

05/09-10Det parallelle univers
Jeg synes faktisk det er et interessant synspunkt; om det var en drøm eller ej.
Man kunne jo godt forestille sig, at det var en drøm, men jeg ville da helst tro, at han faktisk oplevede det hele - selvom det er svært, at få alle tingene til at passe ind på kun 24 timer.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.