Eksorcisten: Blu-Ray anmeldelse

Eksorcisten

16/10-10Blu-Ray anmeldelse
Wow! Så modtog jeg endelig BR-udgivelsen af denne skræmmende klassiker! Ventetiden har været lang, men har været det hele værd.

Warner Bros. har virkelig dykket i de støvede arkiver til denne. 2-Disc udgave, hvor vi får præsenteret både biografversionen samt Directors Cut-udgaven i knivskarp 1080p samt et sprødt DTS HD 5.1 lydspor med tilhørende kommentarspor af Friedkin og Blatty.

Derudover indeholder skiverne 3 spritnye dokumentarer omkring tilblivelsen af filmen, locations før og nu samt en afhandling om de to forskellige versioner. Og nå ja, så indeholder skiven også den ultimative dokumentar, nemlig den 77 min lange "The Fear of God: Making Of The Exorcist" fra 1998. Til sidst får vi alle trailers, gallerier samt tv- og radiospots til begge versioner.

Denne suveræne udgivelse kan fås for 120 kr. på amazon.co.uk, så for alle hardcore horror-fans er der ingen vej udenom denne djævelsk gode release!

Audio: 6/6
Video: 6/6
Extras: 6/6

16/10-10Blu-Ray anmeldelse
Så burde du også anskaffe dig Se7en, den amerikanske version med 7.1 lydspor, og selvfølgelig flot billede, samt en lækker indpakning.

16/10-10Blu-Ray anmeldelse
Den fik jeg samtidig :-) Heftig udgivelse

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.