Get Him to the Greek: Finder aldrig rigtigt magien

Get Him to the Greek
Film Get Him to the Greek
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Finder aldrig rigtigt magienfilmkorn.dk

24/10-10Finder aldrig rigtigt magien
Jeg vil så gerne kunne lide 'Get Him To Greek', for jeg elsker karakterne, som filmen bygger videre på fra den glimrende 'Forgetting Sarah Marshall'. Det fungerer bare ikke rigtigt i denne omgang.

Hvor Aldous Snow (Russel Brand) i 'Forgetting Sarah Marshall' var en bifigur, er han nu helt i front og skal sammen med Jonah Hill, der også var med i 'Forgetting Sarah Marshall' bære hele filmen. Det fungerer sådan set også nogenlunde, men hvor 'Forgetting Sarah Marshall' blev holdt oppe af en gennemgående kærlighedshistorie tilsat stænk af vanvid når Aldous Snow og andre sjove bifigurer var med i billedet, handler 'Get Him To Greek' kun om at Jonah Hills karakter Aaron Green - ikke den samme person som i den forrige film - skal have hentet Aldous Snow fra London til Los Angeles, hvor Aldous skal spille på The Greek. Et koncertsted, som 10 år tidligere dannede ramme om en skelsættende koncert med Aldous' band Infant Sorrow, og som Aaron mener kan hjælpe Aldous tilbage til stjernerne, eftersom hans seneste album ikke bare er floppet, men har medført et decideret had mod manden.

Læs mere her http://navlefnuller.dk/anmeldel...m-to-greek/155

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.