Dobbelt slagkraft: Dobbelt Van damme slag

Dobbelt slagkraft

25/10-10Dobbelt Van damme slag
Efter 3-4 gode stabile film, ( Bloodsport, Cyborg, Kickboxer, Lionheart ) begynder det at gå den anden retning for den cirkelsparkende stjerne, Jean Claude Van damme.
Double impact er starten i en hård periode i Van Dammes karriere.

Alex og Chad Wagner er tvilinger som bliver skilt ad, da de som spædbørn mister deres forældre som bliver dræbt af kinesiske gangster. Chad vokser op i vesten, og Alex vokser op i Hong kong.
Nu 25 år senere mødes de for første gang og slår sig sammen for at hævne sig på de folk som dræbte deres forældre.

En god handling, med en god omgang 90'er action. ideen med en film med 2 Van Dammer, virker til dels rigtig godt. Skuespillet i filmen fungere, og personerne virker meget troværdige. At skille Van Damme op i ja, 2 forskellige personligeheder, men med samme egenskab ; Damn gode til at give øretæver ud."

I løbet af filmen løber vi ind i en del slåskampe og skudkampe, som fungere i bedste 90'er stil, men mere skal man ikke forvente.
Det er desværre meget svært, ikke at sidde og blive lidt skuffet over at handlingen er lidt for forudsigelig, og spændingen aldrig rigtig indtræffer.

Vi støder også på en gammel kending, Bolo Yeung Som også spillede med i JCVD's succesfulde Bloodsport.I Double Impact spiller han igen en af skurkene, og det bliver selvfølgelig også plads til en rigtig fed kampscene, mellem de to, i form af Alex og skurken.

Som trofast og stor Van Damme tilhænger, er det en lidt skuffende film, i bagspejlet af de 4 forgående. Dog trækkes filmen op af en solid skuespiller præstation, og en masse cirkelspark.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.