Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1: Glæd jer til et br...

Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1

18/11-10Glæd jer til et brag af en film. Den bedste til dato.
Jeg så filmen i nat ved midnatspremieren i Imperial her i København.

Udover at Imperial i København havde rullet det hele ud, og lavet de flotteste dekorationer, og at alle medarbejderne var iklædt dragter fra filmen, at der var uddeling af fribilletter OG at der blev lagt op til fri, uhæmmet begejstring (TAK Imperial), så var selve filmen ... Wow!

Var jeg begejstret for instruktøren til den 5. film, og hans fortolkning af bogen, der ligge bag, og var jeg SUPER-GLAD for hans fortolkning af den 6. film i serien, er jeg HELT VILD SUPER GLAD denne gang.

De, som skal se den, kan glæde sig til en MØRK (husk papirlommetørklæder, der bliver brug for dem), dyster, sjov, fantastisk, rolig (det at filmen er delt i 2 dele, har givet denne en ro til at detaljerne kan folde sig ud som en blomst) film, hvor alle, ALLE skuespillerne spiller fantastisk.

Jeg er simpelthen ikke i stand til at trække én enkelt frem for de andre. Omend Rupert Grint i rollen som Ron, viser jalousiens kvaler med uformindsket styrke.
Alligevel kan jeg ikke lade være med at (be)skrive, at Lucius' karakter igennem de sidste mange film er fremragende fortolket.
Sidste gang han (Jason Isaacs) var med var (som bekendt) i film 5, hvor han stadigvæk var en arrogant selvglad ... arhm, og at se ham i denne film, hvor han er ... røber nok ikke for meget ved at sige, at han ikke længere er helt så arrogant mere, er fantastisk skuespil.

Da jeg hørte, at de, pga. tidspres, havde opgivet at lave filmen om til 3D, var jeg mere end skuffet.
Nu hvor jeg har set den i 2D er jeg taknemmelig. Pyha, der er allerede i 2D mere end nok (nej, det mener jeg ikke!) action og fuld fart over feltet.

Der er lagt op til et brag af del 2

Jeg købte allerede ved forsalget udover billet til natten til i dag, også til i aften, og overvejede flere gange, inden igår aftes, om jeg skulle bytte den sidste til på søndag, så jeg kunne nå at fordøje filmen, inden jeg skulle se den igen? Nu ved jeg! at det var en genial ide.
Jeg ser meget frem til at skulle se den igen i aften.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.