Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1: Stærkt!

Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1

19/11-10Stærkt!
Suverænt den bedste Harry Potter-film til dato.

Masser af spænding, uhygge og godt skuespil. Læg dertil en fornuftigt rationeret komik, sindssygt flotte billeder og dejlig vekslen mellem god ro og sprængfarlig action, og så har du de første 7-8 grunde til at styrte ind og se den.

Eneste grund til, at filmen i min bog ikke opnår maksimale 6 stjerner er, at den er, hvad den er: Nemlig et oplæg til afslutningen, altså en trædesten til klimaks, og at vi derfor ikke får den filmiske forløsning til sidst. Med andre ord... jeg glæder mig til sommer.

29/12-10Stærkt!
Jeg er meget enig med dig. Billederne var rigtigt flotte. Skuespillet har hele vejen igennem, hos nolge været suverænt og andre pinligt. Men i denne film havde alle forbedret sig og det var fedt at se. Desuden syntes jeg, at alle passer godt til deres roller!
Men du har også ret i, at sammen kunne man godt mærke, at historien ikke helt er endt. Det føltes meget åbent. Men det er måske meget godt!
I det store hele syntes jeg, at filmen var mere moden og mere intim ind de andre. Her lærte jeg karakterene bedre, at kende. De andre film har været mere af en guldmaskine, lidt ligesom den her: http://www.postalgold.dk/
Men det er der vel heller ikke noget galt med?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.