Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1: Magi er magt

Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1

29/11-10Magi er magt
Så kom den længe ventede første del til Dødregalierne, og den er lige præcis så dyster og mørk, som den skal være.
Filmen følger bogen rigtig godt, men der er et par detaljer, som jeg savner, men der er til gengæld blevet lagt et par humoristiske indslag ind; fx. elsker jeg Dobby, da han aflægger rapport. (Selvom det ikke var med i bogen)
Stor ros til Helena Bonham Carter for hendes rolle som Bellatrix, hun fremstår virkelig, som den psykopat Bellatrix virker til at være i bøgerne.
Tom, der spiller Draco, gør det også - igen - virkelig godt.

Spoiler!

Introen er rigtig fed, hvor man ser Hermione få sine forældre til at glemme hende.
Flugten i starten hvor Harry skal flyttes, synes jeg mangler en væsentlig del, nemlig at Harry bruger "expelliarmus" og derved afslører sig selv.
Det er en rigtig sød scene, der hvor Harry danser med Hermione, efter at Ron har forladt dem, og den passer fint ind i historien.
Da Ron så kommer tilbage, viser medaljonen Harry og Hermione, og det er virkelig godt lavet!
Men da Ron og Harry snakker om deluminatoren bagefter, blev jeg skuffetm over samtalen. Lige netop de citater er så gode fra bogen. Ron siger, at Dumbledore vidste, at han ville forlade dem. Harry svarer derefter, at han vidste, at Ron ville tilbage. Epic!
Det dystre i filmen kommer til udtryk i nogle virkelig fede scener: Der hvor Nagini kommer ud af Bathilda og hvor Bellatrix skriver Mudblood på Hermiones arm med en kniv. Virkelig fede detaljer, og virkelig godt lavet.
Også må vi spændt vente endnu et år på del 2!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.