Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1: Nej, nej, nej!

Harry Potter Og Dødsregalierne - Del 1

04/01-11Nej, nej, nej!
nu er i blevet slæbt i gennem 7 Harry Potter film. vi startede rigtig godt ud, med 1"eren, som også var et kæmpe hit, synes egentlig også 2 og 3 var udemærket, ikke verdensklasse men udemærket. 4 var fed og bød på en masse nye ting, men så kom 5"eren, en lang kedelig film, som egentlig ikke formåede at byde på nogle ting, og man kom egentlig ikke rigtig længere i plottet - men ok ikke alle film kan være lige gode, så jeg så også 6"eren. harry Potter 6, var dog ligesom 5"eren, hvis ikke værre. den valgte også bare at trække handlings forløbet ud, ligesom et kedelig afsnit i en ellers god sticom. nu havde de altså formået at trække historien ud over 2 film, 2 film hvor der ikke sker noget nyt! over 4 timer!!!! og gud bevares om de så ikke vælger at dele 7"eren op i 2, bare for at kunne trække den endnu længere ud! du kommer ikke et skridt længere i historien i den nye film! der sker ikke noget som helst i de 2 timer, som filmen vare. nej de trækker den ud igen, og de formår faktisk nærmest at få hele det magiske univers til fremstå plat. jeg må godt nok indrømme at jeg var mere end bare skuffet efter denne film, hold da op hvor var det spild af 2 timer, og når man så også havde brugt 4 timer i de forgående film på at trække historien ud, hvordan kan man så gøre det endnu 2 timer! der er ingen humor, ingen intensitet, som får en til at hænge på. Harry Potter 5,6 og 7 del 1 burde slås sammen til en film på højest 2 timer, ikke 3 film som hver varer 2 timer. jeg vil ikke anbefale den her film, og min kærlighed til Harry Potter er for længst død og begravet, Harry Potter 7 del 1 var sømmet i kisten. de skulle havde stoppet efter 4.

05/01-11Nej, nej, nej!
Fair nok at man ikke kan lide Harry Potter universet. Men at sige at 7'erne mangler alt form intensitet, er jo komplet hjernedødt.
Filmene bliver nemlig mere alvorlig i takt med at de bliver ældre(personerne).
Fx. 1 var en introduktion til Harry Potter universet, og blev aldrig rigtig alvorlig på nogle måde og var bare ren skæg og ballade, hvilket også var fair nok. Efter følgende kom så 2 og henholdsvis 3,4,5,6 som var en tant mere alvorlig. Disse var også mere fokuseret på at uddybe det onde og sætte os ind i universet for alvor.
I 5,6 og 7 sker der alt for mange afgørende ting til at de skulle kunne slås sammen og ville ødelægge hele sjælen i universet.

Harry Potter 7 er så den sidste (Heldigvis tænker du nok) film i serien, og selvfølgelig kan den ikke stadig rode rundt nede på børnehave stemmeningen som 1 gjorde (det ville da godt nok også være kedeligt med 7 ens film). Den skruer alvoren gevaldigt op og der er ikke plads til så meget humør, når filmens stemmening skal bygges op til den endelig krig, som skal stå med Voldemort og krig er jo aldrig sjov.

Undskyld for eventuelle stavefejl

09/01-11Nej, nej, nej!
hør her jeg brokker mig ikke over den bliver seriøs. det er jo ikke fordi alle seriøse film er dårlige, tvært i mod, men jeg synes bare deres form for seriøsitet fungere. man skulle gerne komme lidt frem i handlingen over 3 film i en serie, men jeg føler at det går meget meget langsomt, altså hvad sker der egentlig i 7"eren? et ligegyldig konflikt mellem Ron og Harry, som egentlig er ubetydelig for handlingen. jeg står fast ved mening, synes at de fra film 4 er blevet kedelige og langudtrækende, og ja jeg er meget glad for at den næste film er den sidste.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.