Dinner for Schmucks: Fantastisk underholdende

Dinner for Schmucks
Film Dinner for Schmucks
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Fantastisk underholdendeIkeaboy

21/02-11Fantastisk underholdende
Somme tider kan man være itrivl om anmelderne lige mødes efter filmen er slut, hvorefter alfa-anmelderen fortæller de andre anmelder at denne filmen er altså noget lort. Det kan da ikke passe at ingen af disse anmelder følte sig mere underholdt end til max at slynge tre stjerner ud. Come on så må I sgu holde op med at anmelde den slags film og holde jer til at anmelde Woody Alan film, hvor man kan sidde med sit lille tante grin og tænke uhh hvor er det bare stor kunst. Kom nu ind i kampen, denne film er da nærmest et komisk mesterværk.
Super præstationer fra alle skuespiller.

24/02-11Fantastisk underholdende
Hej Ikeaboy.

Jeg må virkelig se mig meget uenig i din ameldelse, jeg indrømmer selvfølgelig gerne at filmen er sjov - en gang i mellem, den er langt fra sjov hele vejen igennem. Personligt mener jeg at anmelderne er ganske fair ved at give max 3 stjerner, for filmen fortjener ikke mere end det. Jeg ville selv give den 2 - 3 stjerner, for de få øjeblikke hvor Steve Carrell og Zach Galifianakis levere noget sjovt som ikke er overspillet.

24/02-11Fantastisk underholdende
I øvrigt kan jeg fortælle dig at jeg ikke er sønderlig meget til Woody Allen film, personligt mener jeg at engelsk humor er ganske fantastisk, derfor mener jeg at film som Four Lions samt Hot Fuzz er ganske fremragende underholdning, fremfor den uinteressante og uinspirerede humor fra USA.

Hav en god dag :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.