Million Dollar Baby: Million Dollar Baby!

Million Dollar Baby
Film Million Dollar Baby
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Million Dollar BabyUsman
Million dollar babyLasse Mol
"A star is born and she is so more...Caroline1W
Frederikke1.w
Vejen for lykkeGaby
Linnea1w
Nelem Nelem1001
Million Dollar Baby?Laura S 1.w
Indlæg Se alle indlæg (85) Se mere

05/04-11Million Dollar Baby!
Million Dollar Baby er en amerikansk film instrueret af
Clint Eastwood som også spiller med i selve filmen, sammen med den Amerikanske skuespillerinde Hilary Swank, der er hovedrolle indehaveren. I filmen ses også en masse andre berømte skuespillere, blandt andet den fantastiske Morgan Freeman, der spiller Frankie Dunn’s bedsteven, Eddie Scrap-Iron Dupris. Filmen er en barsk drama med et præg af sport og varer 132 minutter. Filmen handler om den 31-årige servitrice, Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) hun er fattig, og kommer fra en familie af lavere klasse. Hun vil ændre sit liv, og det vil hun gøre ved at bokse. Hun prøver at få den tidligere professionelle boksemester, Frankie Dunn (Clint Eastwood) til at træne hende. Frankie har i sit liv trænet en hel del boksere. Han siger nej til hende, da han ikke træner piger. Maggie får overbevist ham, men gør hende opmærksom på at det hele er på eget ansvar. Hun bliver rigtig god til det og opnår stor succes, men Frankie mener stadig ikke at hun er klar til de store kampe, og takker derfor nej til dem. Maggie brænder utrolig meget for det, og vil gerne kæmpe sig længere op, Frankie giver hende endelig lov, så hun tager derfor kampen op imod en brutal og hårdhudet bokser.
En utrolig fænomenal film der viser, hvor langt en person vil gå for at opfylde sit mål. Fyldt med, blod, følelser, og venskab.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.