Million Dollar Baby: Million Dollar Baby?

Million Dollar Baby
Film Million Dollar Baby
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Million Dollar BabyUsman
Million dollar babyLasse Mol
"A star is born and she is so more...Caroline1W
Frederikke1.w
Vejen for lykkeGaby
Linnea1w
Nelem Nelem1001
Million Dollar Baby?Laura S 1.w
Indlæg Se alle indlæg (85) Se mere

07/04-11Million Dollar Baby?
Maggie Fitzgerald, en 31-årig servitrice. Alt hun har ønsket, og følt sig tilpas med igennem sit liv er at blive bokser. Hun opsøger boksetræner og manager Frankie Dunn, i håb om at han vil træne hende. Men Frankie træner ikke piger. Det stopper hende ikke. Hun bliver ved med at presse på og træne i hans boksecenter, selv om han konstant siger hun er for dårlig og for gammel. Til sidst kan Frankie ikke holde det ud mere, og siger ja til at træne hende, men KUN træne hende. De begynder træningen og hun bliver hurtigt god. Efter nogen tid begynder Frankie dog at kunne lide Maggie og han bliver hendes manager. Hun bliver bedre og bedre og rykker op i vægtklasser. Men en kamp mod den berygtede ”Billie 'The Blue Bear'” ender brutalt.
Frankie står nu med et stort moralsk dilemma.
Det er en god og sørgelig film, der ender med at kravle under huden på dig. Man begynder hurtigt at få sympati med Maggie og i slutningen af filmen føler man at man har kendt hende hele ens liv.
Skuespillet i filmen er exceptionelt, og historien er flot og rørende.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.