Million Dollar Baby

Million Dollar Baby
Film Million Dollar Baby
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Million Dollar BabyUsman
Million dollar babyLasse Mol
"A star is born and she is so more...Caroline1W
Frederikke1.w
Vejen for lykkeGaby
Linnea1w
Nelem Nelem1001
Million Dollar Baby?Laura S 1.w
Indlæg Se alle indlæg (85) Se mere

11/04-11Million Dollar Baby
Maggie Fitzgerald(Hilary Swank) er 31 år, og hun har et stort ønske om at være bokser. Hun arbejder som tjener i en restaurant, hvor hun ikke tjener specielt meget. En dag hører hun om en god boksetræner, ved navn Frankie Dunn (Clint Eastwood). Hun opsøger ham og dukker pludselig op i bokseklubben hos Frankie og beder ham om at træne hende, og derefter gøre hende til en professionel bokser. Hun plager ham utrolig meget, men han er stadig ikke villig til at træne hende, eftersom han påstår, at han ikke træner piger. På trods af det er Maggie utrolig optimistisk og bliver derfor ved med at træne for at opnå sit mål. Hun fortæller Frankie, at hun ikke har noget som helst og ikke tjener forfærdelig meget, og derfor kun kræver at han træner hende, så hun kan blive en professionel bokser. Dette får Frankie til at ændre mening, men han vil stadig kun hjælpe hende lidt på vej og ikke være hendes faste træner. Maggie er utrolig ambitiøs og arbejder benhårdt, og det får Frankie til at kunne lide hende, og han beslutter sig derefter for at være hendes manager.

Det er en rørende film, som blandt andet har vundet 4 Oscars og 29 andre nomineringer. Det er en film om venner, kærlighed, sejre og nederlag, som helt klart kan anbefales.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.