Rio: Charmerende papegøjer

Rio
Film Rio
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Sjov og flot filmfreak25
er den værd at seHakan akcura
Charmerende papegøjerfilmkorn.dk

16/04-11Charmerende papegøjer
Jeg har tidligere udtalt, at animationsfilm er den genre, der egner sig bedst til 3D-formatet, og det står jeg ved efter at have set 'Rio', som udnytter mediet fortrinligt.

Blu er hovedpersonen i 'Rio'. En papegøje der blev fjernet fra sine naturlige omgivelser i Rio de Janeiro inden han overhovedet havde lært at flyve, og som havner hos den søde og nørdede boghandler Linda, der bor i det kolde Minnesota, USA. Hvad Blu og Linda ikke ved er, at Blu er den sidste af sin art (macaw). Eller det vil sige den sidste han-papegøje af sin art. Da ornitologen Luiz opdager dette, gør han alt for at få Linda og Blu til Rio, hvor den sidste blå hun-papegøje er i fangenskab. Håbet er, at de to papegøjer vil parre sig, så arten kan overleve, men ikke overraskende går intet efter planen, og inden Blu har set sig om er han oppe imod skruppelløse fugle-smuglere, ondskabfulde papegøjer og uimodståelige sambarytmer. Og han kan stadigvæk ikke flyve.

Læs hele anmeldelsen her:
http://navlefnuller.dk/anmeldel...dansk-tale/211

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.