The Tree Of Life: Meningen med det hele anes i ’The Tree o...

The Tree Of Life

19/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Der favnes bredt i Terrence Malicks The Tree of Life. Her er vi med fra før tidernes morgen og frem til nutidens storbyer. Fra universets afkroge og ind i naturens inderste celler. Et komplekst og fragmentarisk værk med mennesket i frit fald, mens man synes at ane meningen med det hele i det nære så vel som i et uforståeligt kosmos.
The Tree of Life er vanskelig at favne - endsige sætte ord på. Man griber dog et forsøg på at finde menneskets plads i verden. Her fylder forstadsfamilien mening på livet med Gud, mens naturen upåagtet kristne dogmer både giver og tager liv. Midt i det hele må man selv - præcis som brødrene - forsøge at finde sin egen vej.
- Læs evt. resten på min filmblog: http://blog.mtv.dk/movies/2011/...life%E2%80%99/

22/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
ATT: Bjarke.
I en tid hvor "X-faktor" er højere på listen end sol-faktor og "Soul Patches" rammer bredere end den dramaturgiske futurisme kan jeg slet ikke se meningen med denne film og ej heller hvorfor denne bliver hypet til det helt store. Ingen tvivl om, at Terrence Malick (Director og writer) kan sit kram, men medens denne er fanget i fortidens glemsler må vi andre se væk fra hans repressalier og fremføre hvad der retsmæssigt er vores!

Hollywood plukker alt liv og sjæl ud af, ikke bare vor nordiske men oldnordiske film kultur! Dette er en skam og da der ikke en gang er plads til vores egen Lars Von Trier i Cannes pga. nogle bagatel udtagelser, føler jeg mig nødsaget til at rette henvendelse til dem som er ansvarlige for dette spektrum af interferens sub-kultilisme.

Alt for tit giver vi efter for Hollywoods penge maskine og fortrænger vores inderste ønsker: Lad os dog følge den røde tråd og ej vores skæbnetråd, lad os mane Hollywood til jorden og fremføre vores danske samt nordiske klassikere uden en slesk penge mand fra Californien kommer ind over. Lad os alle bakke op om det eksistentielle grundlag for, at leve et liv i sammenhæng og ikke i overhalingsbanen.

På en uge hvor jeg har tabt alt for Cannes Festivalen spørger jeg om følgende:

Hvem skal rede jorden I aften?
Hvem skal bringe den tilbage i live?
Sammen skal vi skal nok klare den!
Sammen redder vi jorden i aften!

/Stanley Jørgensen.

23/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Det er nok det dummeste jeg nogensinde har læst.

23/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Det er nok det dummeste jeg nogensinde har læst.

23/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
ATT: Velvet.
Uanset om din galde er møntet på undertegnede eller "bjarke" så kunne du jo vælge, at fremføre dine groteske udbrud for dig selv eller komme med belæg for disse og dermed vælge, at deltage i en saglig debat og ikke perforere dine holdninger igennem på en virkelighedsfjern fremgangsmåde.

Jeg har ikke tid til, at udkaage din Galde! Desuden anser jeg dig for ekstremt protektionistisk i tilfælde dit eruption er rette mod mig.

Håber du agter at tage foranstående til efterretning og fortsætter din positive interesse for film Jeg er for eksempel enig, noget af vejen, i din Black Swan anmeldelse men denne kan vi passende tage en anden dag.

/Stanley Jørgensen.

24/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Hvad er "dramaturgisk futurisme"?

"Men medens denne er fanget i fortidens glemsler må vi andre se væk fra hans repressalier og fremføre hvad der retsmæssigt er vores!" - hvad snakker du om?

"! Dette er en skam og da der ikke en gang er plads til vores egen Lars Von Trier i Cannes pga. nogle bagatel udtagelser, føler jeg mig nødsaget til at rette henvendelse til dem som er ansvarlige for dette spektrum af interferens sub-kultilisme"

For det første, er hans udtalelser ikke bagateller og nu du taler om projektioner, kan vi jo passende antage, at din mening herom er farvet af en smal dansker-mentalitet - og at du derfor er medansvarlig for at udbrede en forkvaklet, indskrunket etik når det gælder ytringsfrihed og sociale konventioner i det internationale forum. Et "spektrum af interferens sub-kiltilisme", som du så fint kalder det.

"Lad os dog følge den røde tråd og ej vores skæbnetråd" - Hvad?

" Lad os alle bakke op om det eksistentielle grundlag for, at leve et liv i sammenhæng og ikke i overhalingsbanen" - det tror jeg er en af Mallick's egne pointer. Måske er du ikke så dum, som du ellers virker.

Du argumenterer ligesom de der sociale tabere på understøttelse, der synger svanesange for deres eget ego på EB's debatforum.

24/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Lad os starte med, at hæve overliggeren!

ad. 1:
"dramaturgisk futurisme" er kunsten at give en historie en form og futurisme er kunstnerisk avantgardebevægelse.
Lad mig her påpege at i tilfælde af, at du ikke kan forstå visse ord slå disse op i en fremmedordbog eller endnu hurtigere - da du formentlig sidder med en computer, Black Berry, Iphone eller andet - google it!

ad. 2:
"... fremføre hvad der retsmæssigt er vores". Mallicks film følger ikke en lige teatralsk akse, men er snarere befrugtet af naturens paroksysmer samt kadence.
Hvad blev der af den simple gode historie?

ad. 3:
"Lad os dog følge den røde tråd og ej vores skæbnetråd". Den røde tråd er min aforisme for den simple gode fortælling og med vores skæbnetråd mener jeg storkapitalisterne som ødelægger denne.

ad. 4:
"det tror jeg er en af Mallick's egne pointer. Måske er du ikke så dum, som du ellers virker." Jeg tager det som et kompliment? Ikke et af de mest flatterende, men af hjertet tak.

ad. 5:
"Du argumenterer ligesom de der sociale tabere på understøttelse, der synger svanesange for deres eget ego på EB's debatforum."
Fortæl det til min røv, for den er den eneste der giver en skid for det!

/Stanley Jørgensen.

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Tillad mig at opfordre til, at vi lige maner til besindighed. Meninger er som røvhuller, alle har et, men nogen gange kan det være svært at holde stanken ud (også selvom røvhullet er af det pureste fløjl) - derfor skal vi alle være her alligevel.

Nu til tæppefaldet. En anelse anspændt satte jeg mig ind til denne film. Jeg brød mig ikke om Malicks The New World, som i min optik havde for stor fokus på neoreligiøsitet - ubehagelig oplevelse som ateist.

Tree of Life har desværre underliggende nuancer af selvsamme. Fortælleren følger et kaotisk og ustruktureret mønster, som er svært at omfavne når historien er pinligt kronologisk. Med titlen i "mente" ville man forvente darwinistiske slør,men spises af med en buldrende mangel på selvsamme.

Hold ved mærke at vi her snakker filmkunst, så hvorfor den overdrevne eftergivenhed for det grundlæggende livsgivende element - nemlig kærlighed for egen drift. Hvis (ved godt det er voldsomt, men bær over med mig) der blev lagt tungere vægt på metafysikken (eller bare meta generelt), ville referencen til fortidens jordvandrere virke mindre som Jurassic Park og mere som post moderne dikotomi mellem gensidige todelinger.

Nu da det vigtigste er dækket må jeg erklære mig delvist uenig i Stanleys anmeldelse. Ganske rigtigt finder jeg, som Stanley skriver mellem linierne, en interessant ironisk kobling til senere tiders fortrængningsradikalisme - dog ville denne være mere markant, såfremt vist i 65 mm spejlvendt fokus.

Sidst vil jeg rette en kritik mod valget af hovedrolleindehaver Brat Pitt. Det smerter mig, at se skuespillere kaste sig i drag med roller, som de ikke kan bære - noget jeg syntes Hr Pitt har gjort de sidste mange år (efter min mening har der ikke været nævneværdige optrædener fra Pitt siden Titanic).

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Hvis I er rigtig dygtige, så kan I være med i 'Smagsdommerne' engang i fremtiden.

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
1. Grammatik betyder læren om at formidle information. Når du skriver "dramaturgisk futurisme", betyder det noget andet end du tilsyneladende tror det gør. Jeg vil anbefale at du slår op i en standard ordbog næste gang. Iphone, blackberry. Whatever.
2. Intet. Mallick er simpel og har en god historie, men med et islæt af buddhistisk trancetilstand. Moving on:
3. For Mallick er jo virkelig mainstream. Ik'?

Row, row, row your boat
Gently down the stream
Merely, merely, merely, merely
Life is but a dream

Og Heinrick: Pitt har ikke været med i "Titanic". (Det var næsten sjovere ikke at fortælle dig det, men jeg kunne ikke dy mig)

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
By the way, er det her en syg joke eller er I to for real?

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Ups, det kan jeg godt se. Normalt gør jeg mig mest i film fra 1950 og før, men her er der jo sat en naturlig begrænsning for nye oplevelser, hvorfor jeg forsøger mig med det mere moderne cinematek. Natarbejdet har heller ikke hjulpet mit forsøg i, at skelne mellem de 2 hollywoodstjerner.

Set bort fra min søvndyssende fejl er jeg skam ægte nok. Jeg bryder mig ikke om tonen i sidste indlæg - det er vanskeligt at besvare kritik af den kaliber. Hvis du lyster kan du altid komme med en præcisering eller et konstruktivt oplæg. Jeg er her for at debattere min lidenskab, ikke for at involvere mig i nytteløst mundhuggeri.

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
>>> bum bum ... denne diskussion er da lige gået henover hovedet på mig.

... og jeg er da også lidt i tvivl om, hvad Stanleys kritik egentlig går ud på - ud over at der efterspørges en mere simpel og forståelig historie ... eller hvad?

... well, men lige meget hvad - 'The Tree of Life' er vild, skør og voldsom - anarkistisk og ikke til at få styr på - og det kunne jeg sgu godt lide. Andre der HAR set den og har en mening om den?

@ Velvet: jo jo, Brad Pitt var med i 'Titanic'. Han spillede ham der den fattige, som står i stævnen af skibet og råber "I'm the ...", oh .... wait a minute ...

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
@ Mirza: tak for link. Cool anmeldelse og interessante betragtninger. Kommer der ikke mere gang i din blog ...?

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Udover den jeg lige sendte?

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
@ Mirza: ja :)

... kunne såmænd blot være cool med flere skriverier på din blog ... that's all. Men nu ved jeg selvfølgelig ikke om du overhovedet gider bruge din tid på det - anyways, nu er den i hvert fald blevet 'bookmarked' ...

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’

25/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
@ Mirza: det har jeg set :) Tænkte bare, at der var "langt" imellem dine indlæg ... bom bom, (damn, det er virkelig ikke et brugervenligt forum scope har, anyways).

26/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
ATT: Velvet
ad. 1.“"dramaturgisk futurisme", betyder det noget andet end du tilsyneladende tror det gør.”
Hvad betyder det så? Dramaturgi er kunsten at give en beretning skikkelse!
Furturisme er (sakset fra http://kunstonline.dk/diverse/ordbog/?id=11 og bemærk venligst andet afsnit) ”Futuristerne udtrykte stor aggressivitet, og de ville rive den europæiske samfundsorden ned. De ville ødelægge museer, biblioteker, akademier og bekæmpe moralisme og feminisme.
De var fascineret af den moderne teknologiske verden med maskiner, masseproduktion, fart, støj, røg, biler og flyvemaskiner og ville udtrykke det moderne bymenneskes sanseindtryk og følelser.”
Fodnote: Jeg har en gammel Nokia, ved ikke om denne er kompatibel med internetforbindelse.

ad. 2.
Første ”fornuftige” ting du kommer med. Jeg vælger dog at være uenig men du argumenterer i det mindste. Moving on.

ad. 3.
Terrence er i den grad mainstream når han vælger, at hive Brad Pitt ind? Du mener måske det var grundet præstationen i Mr. And Mrs. Smith han fik rollen? Måske Titanic?
Det kan dog være at det er produktionsselskabet der har pålagt ham Brad. I så fald burde han have set mere motorsport og udråbt:”Pit stop!”.
Terrence lader til at være en ”sellout” af dimensioner!

Oh think twice, it's another day for
You and me in paradise
Oh think twice, it's just another day for you,
You and me in paradise

(Just think about it)

Hvis du endelig skal svine Henrich til kan du I det mindste lære, at stave mandens navn korrekt.
I min verden er det et klokke klart selvmål. Størrer end ikke at kunne kende forskel på Brad Pitt og Leonardo.

/Stanley Jørgensen, der normalt ikke deltager i mudderkastning.

27/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
"By the way, er det her en syg joke eller er I to for real?"

Jeg synes Velvets mistanke er værd at nævne en ekstra gang. Jeg giver ikke en skid for det her. Stanley Jørgensen og Heinrich Scmidt... tag jeres overforcerede stilleje og tvivlsomme identiteter et andet sted hen.

27/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
@ Rasmus: i så fald er det sgu et par grundige trolls :) Hatten af for den iver ... bom bom.

27/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
1. Det svarer til at sige "filmisk modernisme", fremfor "en modernistisk film". Det er både grammatisk forkert og findes end ikke som begreb.
2. Uddyb.
3. Ingen af Mallick's film har indspillet mere end 85 mio. En kuntnerisk "sell-out"? Hvordan kan man bryde konventionerne (som du erkender at han gør) og være en "sell-out"? Fordi man vælger en Hollywood-stjerne? Juryeen i Cannes havde ikke noget imod det. Bom bom.

I thunk about it. Men jeg havde for tralvt med at score selvmål. Jeg har jo ingen at spille imod? :(

Jeg er også ked af hvis jeg sårede den pseudo-filosofiske Heinrich Schmidt fra Asperup's følelser. Jeg er ikke ilde ude med empati; men du ved... erfaring er ikke hvad man har oplevet, men hvad man gør ved det.

/The Talented Mr. Sidelmann

28/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Hvor at starte denne evige svada mod magelige Stanley?

ATT Rasmus: Jeg kan kun skrive på egne veje og ej Henrich's, men det er mig påfaldende hvorledes nutidens ungdom (dit profilbillede hentyder til en leptosom levetid) kan svine andre til online. Dog mener jeg det skal noteres, at du burde kontrollerer dit kæmpemæssige ego da jeg havde store løg, før du begyndte at samle på Lego.

ATT: Velvet
Ad. 1. Jeg antager mig selv som værende en primus motor indenfor sproglige udtryk, det værende filmiske som komiske.
Det danske sprog er yderst begrænset og jeg er af denne holdning, at disse barriere skal tæres og tæskes igennem. Hvilke ambivalente affiniteter vi har!

Ad. 2. En uddybelse er vel underordnet. Læs ovenstående punkt igennem og indprent dig dine fleste svar. Manglende argumentation søges!

Ad. 3. En indspilning på 85 mio er netop ikke et udtryk for et kunsterisk sell-out (Der er vi vidst fra første gang enige?) også vælger manden gudhjælpe Brad Pitt, som er indbegrebet af sociosociale medier. Han vælger at prostituerer sig mere end Julia Roberts gjorde, på dybere vand end Leo/Brad Pitt (Titanic for slow hands) og mindre hårdslående end topstjernerne i Trinity filmene! (ATT: Rasmus, i fordægtig rekommandationsskrivelse til 70'ernes spaghetti western).

Hvad angår juryen i Cannes så er præsidenten ingen ringere end: Robert De Niro!
Jo, du læste rigtig samme mand som står bag følgende blockbuster: Arthur og Minimoyserne, Meet the Fockers 1 til 9, Showtime og Righteous Kill. Kan du sanse
Robert De Ironi'en?
Cannes og især Palme d'or har været på standby siden 98, og har levnet helt tilbage til de oprindelige præciøse udsnit fra 1946.

"How you like them apples?"

/The Good Stanley Hunting.

29/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Da Pitt blev brugt i 'Fight Club' eller 'Babel', var der så også tale om et kunstnerisk sell-out? Er Pitt definitionen på dårlig massesmag? Han er verdenskendt med V, men det er Kubrick - og selv Trier en smule - efterhånden også. Gør det dem til mindre genier? Jeg synes selv at Brad Pitt er en meget alsidig herre, mere end hvad han får credit for.

I forhold til De Niro's CV, så glemte du: 'Taxi Driver', 'Raging Bull', 'Heat', 'Casino', 'The Mission', 'Deer Hunter', 'Godfather Part II' og flere. Ta' at se disse en dag.

'Livets Træ' er overhovedet ikke mainstream. Du kan jo for eksempel ikke lide den.

29/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Stanley, du smider rundt med og gemmer dig bag alskens fine udtryk, og dog er der liiiidt knas med grammatikken. Det mest påfaldende må være dit mest dit nutids-r eller rettere, manglen på samme. Og nå ja, det hedder 'gudhjælpemig' og hvad hedder 'blockbuster' i flertal?

Undskyld mig, at jeg er gået ned på et så barnligt niveau, men det var simpelthen 'lige til højrebenet' som man siger. Kæft, hvor er du sjov, Stan the man.

30/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Heinrich her igen. Beklager mit fravær på Scope, Weekenden har været travl med familiefødselsdag og oprydning på mit loftrum.

dER RETTES FORTSAT TVIVL OM MIT VIRKE HER PÅ SCOPE. dET ER I JERES GRUNDLÆGGENDE RET, AT BETVIVLE MIG. jEG VILLE DOG FORETRÆKKE OM VI KUNNE UNDGÅ UBEHAGELIGHEDER SÅSOM "JEG
GIVER IKKE EN SKID FOR DET HER" OG ØGENAVNE SÅSOM "TROLD". jEG ER DOG GLAD FOR, AT vELVET TAGER MIG VED GODE ORD IGEN, DET FORDRER TIL SAGLIG DEBAT. jEG KAN DESVÆRRE IKKE FREMVISE DOKUMENTATION FRA FORTIDIG FÆRD PÅ INTERNETTET, MEN HAR DOG TIDLIGERE HAFT EN BRUGER PÅ WWW.IMDB.COM, SOM JEG MÅTTE AFSE, DA JEG FINDER DET ENGELSKE SPROG VANSKELIGT.

pINHEAD: "lIGE" STAVES MED ENKELT "I".

mIRZA: dET ER MERE END EN ALEN ÅRRÆKKE SIDEN rOBERT DE nIRO LAVEDE DE FILM DU NÆVNER. hAN ER SIDEN BLEVET EN BEDAGET GUBBE (FOR REFERENCE SE HANS INTERVIEW HOS lETTERMAN, HVOR HAN FORMEDELST dUSTIN hOFFMANN FIK FREMKVÆKKET EN RÆKKE USINDIGE STROFER. sJÆLDENT HAR JEG SET MAGE TIL OPTRÆDEN AF DEN SVUMPUKKEL, HVORVED JEG BETVIVLER, AT HANS MENTALE KAPACITET KAN RUMME JURYARBEJDE. (FRIT FRA MIN ERINDRING VAR DET DESUDEN aL pACINO, DER AGEREDE I gODFATHER FILMENE (SOM JEG I ØVRIGT IKKE BRYDER MIG OM, DE INSISTERER PÅ SIG SELV).

vEDRØRENDE pITT SOM SKUESPILLER: pITT HAR ALTID HAFT EN BLANK STIRREN I SIT ANSIGTSUDTRYK, SOM REDDES AF HANS TILTRÆKNINGSEFFEKT PÅ DET KVINDELIGE KØN. dET VAR ØNSKELIGT OM DE STORE INSTRUKTØRER (mALICK F.EKS.) VILLE FINDE BENYTTE ÆGTE TALENTER, SÅ MAN UNDGÅR AT OPSLÅ EN DJÆVELSK LATTER NÅR DER AFGIVES FORSØG PÅ BOVLAMME PRÆSTATIONER. hELT GALT GÅR DET I SYNERGIEN MELLEM pITT OG cLOONEY I FILM SOM oCEANS 11-21 bURN aFTER rEADING - FILM SOM I SVÆR GRAD UDSTILLER BEGGE SOM KÅLHØGNE STILINDFORSTÅEDE POPULISTYUPPIER, I EN TID HVOR BARISTA FREMFØRES SOM GOURMETPRODUKTER I KAPSLER (cLOONEY) OG cOLA INDTAGES NASALT (pITT). dE ER BEGGE VORE TIDS SVAR PÅ KONSERVESMAD, POPULÆR VED INTRODUKTIONSTID, TIL HÅN OG SKUE OM 5-10 ÅR. hVORNÅR FÅR DE TALENTFULDE SKUESPILLERE SAMME HÆDER? hVOR ER gENE hACKMAN, jOSH bROLIN, dENNIS hOPPER, sTEVE cARRELL OG tIM rOTH HENNE I DENNE EKSPONENTIELLE LIGNING (JO FLERE FILM JO STØRRE HÆDER)?

gUDBEVARES (I KAN VÆRE A) EN VERDEN VI LEVER I!

iNGEN TANKE, INGEN REFLEKTION, INGEN ANALYSE, INGEN KULTIVATION, INGEN INTENTION, LAD DET HVILE I SIG SELV.

- sCHMIDT

30/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Caps-lock og visdom går aldrig hånd i hånd. Det kan godt være, at du er neurotisk, men lad vær at ryste så meget på hænderne.

Stanley:

1. Det er du ikke. Trust me. Jeg bliver heller ikke defroderet af din elokvens, som du nok ville formidle det? Men forsæt endelig med at bedrage dig selv. Du lever på stædigheden og vreden avlet af et mindreværdskompleks, fremfor din (manglende) interlektuelle kapacitet. Selverkendelse er en by i Rusland og du er så langt nede i gyden, at det er for smertefuldt at vende om. Det er folk som dig, der dør ensomme og uden eftertanke, borte og glemte.
2. Du har ikke uddybet. Hvis du er uenig, vil jeg gerne høre hvad du mener hele missæren handler om?
3. Idiotisk redegørelse. Isåfald er/var von Trier, Kubrick, Coppola, Antonioni, Assayas, Scorsese, Bertolucci, Wong Kar-Wai, Ang Lee, Gus van Sant, Polanski, Tarantino, Tykwer og de andre også sell-outs, fordi de vælger skuespillere hvis omdømme og berømmelse kan fremme filmen? Det er produktet der taler for sig selv, ikke omstændighederne hvori det præsenteres. Hvis du tror det anderledes, har du en mangel på indlevelse og en distance fra livets sødme, som jeg mere vil afsky end bebrejde dig for.

30/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Jeg kommer iøvrigt ikke på sCOPE det næste stykke tid, da jeg skal TIL FrederICIa i weekenden for at vælte køer, drikke råmælk og se traktortræK. mEN jeg lover at være tilbage snart igen, for UDbasunere mine indre steppeulvs tvivlsomme erfaringer på det metafysiske felt, som var jeg en Aurumsgud både blind og døv!

Xcuse me while I light ma' spliff.

"How do you like them trolls?"

30/05-11Meningen med det hele...
De Niro har i mere end et årti, ikke har truffet valg der kan betegnes som særlig kloge træk. Det vil dog altid være decideret mentalspasme, ikke at nævne de roller som gør manden til én af de allerbedste. Inklusiv rollen i Godfather II (som du ikke husker af mistænksomme årsager). Men hvad filan er sammenhænget mellem dét og så hans rolle som jurypræsident?

At du selv nævner Steve Carrell, forøger ikke ligefrem din generelle troværdighed. Jeg går ud fra at den tiltrækningseffekt du henviser til, mest af alt er støbt af et personligt problem? Din brandtale er hysterisk og banal, men hvad der er værre, er, at din deterministiske analyse - som jeg vil kalde den - er fuldstændig fucked op.

30/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
wow... Scopes indre forrådnelse har virkelig taget til i fart.

30/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Jeg undrede mig også over, hvor du blev af.

30/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Hvor at starte denne misfære mod Stanley og nu er I alle også efter Heinrich?!

ATT: Pinhead, den manglende tegnsætning er nok mere et udtryk for, at jeg arbejder hele dagen og bagefter står den på arbejde med frivillige unge som er socialt belastet, derudover er jeg i gang med et stort internetprojekt med min gode ven Tommy Jagdmeister (som du måske har bemærket er de fleste af mine svar herinde skrevet sent - De optimale levet vilkår for tastefejl samt hosliggende sproglige brølerer).
Dog skal de lige påpeges, at jeg kan finde flere fejl i din profilbeskrivelse.
Jeg er dog glad for, at du finder mig morsom. Det er netop de't jeg som sprogekvilibrist forsøger mig med, at trække læseren nærmere ved hjælp af min gebommerlige faktuelle viden samt min underliggende sindsforfatning.

ATT: Mirza.
Du skriver ikke selv synderligt godt om Hr. Pitt? Endnu en Rasmus modsat?
Du skriver: "Jeg synes selv at Brad Pitt er en meget alsidig herre, mere end hvad han får credit for." Ikke just de mest flatterende ord du kan mønte på manden? Det kan jeg sagtens være enig i, jeg er dog i den betrækning at på det mentalistiske plan er: Brad Pitt uddateret!

Jeg har endnu en hemmelighed at dele med jer: Jeg bryder mig ikke om The Goodfather. Bryder mig ikke om den, jeg kan ikke lide den. Al Pachno & Robert Duvall er alle gode skuespillere, tilrådelig skuespillere men jeg kan ikke lide filmen. Jeg er enig i betrækningen fra Heinrich som skriver, at den insisterer på dig selv. Den insisterer virkelig på sig selv!
Den er en evighed om at starte og man bruger 6 1/2 time og jeg kan ikke engang se filmen færdig. Jeg har ad Kalendas Græcas set slutningen.
Jeg har prøvet ved tre forskellige lejligheder, at komme igennem den og jeg kommer til scenen hvor de allesammen sidder på easy stolene og jeg har ingen ide om hvad de snakker om. Det er som om de udtrykker et anderledes fraseologi!
Jeg kunne dog lide "Money Pit" af Steven Spielberg, dette skal nok forundre nogle af mine sortseere.

De Niro har intet, INTET! at gøre som jurypræsident for Palme d'or!

ATT: Velvet.
Som min mors mand altid siger: "Den sandhed man påtager andre er ofte den som tynger en selv". Vise ord.
Jeg vil sætte pris på at du lader være med, at kommenterer på mit privatliv. Dette vil vi begge vidst være tjent med? Jeg mindes ikke at have kommenteret grimt om dig, din familie, livsstil, dine holdninger eller andet. Jeg er af den overbevisning at en undskyldning vil være på sin plads!
Lad mig i den forbindelse høre om der ikke er admins til stede? Eller er der selvjustits?

Ad. 1.
Mine udtryk er ikke til alle eller for alle! Dog lader det til, at jeg har fået en lille fan i pinhead? Til trods for grammatiske mangler.

Ad. 2.
Kan kun, igen-igen, bede dig om at uddybe.

Ad. 3.
Brad Pitt er af sådanne en skikkelse/skuespiller, at han kun er til et forum - Han er et helgenbillede som er skabt gennem vedvarende personificering af ham som værende et ikon.
Han er kun til traume for filmens udtryk samt en forhånelse mod Cannes og de gyldne palmer. Han er under Palme d'or og mere end belejlig til MTV Movie Awards, folk skal lære at kende deres begrænsninger!

/Stanley - som mener at Velvet er gået langt over stregen og tilsyneladende har vi begge brug for, at du kommer en tur til Fredericia.

30/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Jeg har fundet en rum tid til et lille indlæg, forinden mit natarbejde.

Velvet. De kejsede skuespillere er i signifikant grad en del af produktet. Markedsføringen, som omgiver produktet (billboards, tv spots osv.) er straks "omstændighederne hvori det præsenteres." Filmstjernen er derimod en præsentation og bærer af produktet. Dermed ligger min kritik omgivende valget af Pitt, han forvalter en film som Tree of Life elendigt.

Det er ækvivalent med at caste Sean Connery som ung dragqueen, eller Michael J Fox som hjernekirurg - det er upålideligt.

Sidst må jeg rette kritik mod dit estimat af mig som neurotisk. Jeg arbejder på døgninstitution med psykisk syge unge, jeg finder det beklageligt upassende og må tilskrive det din unge alder og dårskab. Du er kort sagt ikke til at have i en møbleret lejlighed.

Skam dig.

- Schmidt

31/05-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
GEAK ALERT

Lad mig starte med at sige jeg normalt ikke er til homo film, BUT BUT BUT….There’s always a BUT
Jeg fik min LOL ON. Da jeg læste den her tråd igennem, WAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!

Jeg gider ikke se nogle film med træer, buske eller gran for den sags skyld, synes natur film stinker. Gider ikke læse alt jeres lort igennem men har dog nogle tilføjelser til jeres lille dis ”kussss” ;-)

Robert De Niro har sgu ødelagt et ellers stinkende godt CV med alt det pis han har været med i de seneste år. Stanley J. KHUF.

> Stanley den eneste social belastet du burde arbejde med er dig selv
> KEYSERSÖZE. LEV OP TIL DIT FILM NAVN OG GEM DIG VÆK.. KMFA
> Mirza Er det ikke et pige navn. LOL
>Heinrich Jeg snakker ikke med gubber men fuck hvor er du grim!!!
> Velvet du skal jo ikke vælte køer, drikke råmælk og se traktortræK. Det er jo løgn. Det er sådan noget mænd fra jylland bruger tid på og du er hverken en mand eller fra det kontinent

P.S Hvad snakker i om. Brad Pitt er pisse god i fight club. Mega fed film

Im OUT

07/06-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
Den er konge film i særklasse :-)

07/06-11Meningen med det hele anes i ’The Tree of Life’
I morgen skal jeg se den og glæder mig

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.