Udenlandske tv serier

30/05-11Udenlandske tv serier
Hej !

Jeg har inden for det sidste halve år både set Lost og Heroes, det var serier der virkelig fangede mig. Nu vil jeg så gerne starte på en ny serie, så vil jeg hører om i kan anbefale nogen gode serier som har fanget jer :)

08/06-11Udenlandske tv serier
Det kommer an på om hvad slags serie du er til? Jeg er mest til de sjove, men kender også andre serier, hvis det er det:)

03/08-11Udenlandske tv serier
I en tid hvor sommeren rammer senere og vinteren tidligere, at det nødvendigt at abstrahere fra de abstrakte normer, for ellers går ud over det overfladiske TV kiggeri.

Følgende serie er værd, at undersøge:
"OZ" - substentielt, uden at være intet sigende. Pragende uden at være flatterende.

"Breaking Bad" - Din underbevidsthed vil sanktionere dig!

"Loulou fra Montmartre" - Fransk imperialistiske epoke omhandlende kapitalismens højeste stadium.

"Cuestión de sexo" - Spansk TV-serie omhandlende de gængse hverdags problemer i en den ellers trivielle hverdag, for os uden trivial pursuit

"Walking dead" - Amerikanernes højborg.

/Stanley "The 2 Hour Snake" Jørgensen.

09/08-11Udenlandske tv serier
Hej

Jeg syndes at Dexter og Californication er mega gode og på niveau med Lost.

Med venlig hilsen
Thomas
Indhent tilbud fra professionelle fotografer

03/11-11Udenlandske tv serier
The Wire - verdens bedste TV-serie?

Kære Scope-debattør,

Vi er en gruppe studerende fra medievidenskab på Københavns Universitetet, der er i gang med en opgave om HBO-serien The Wire og dens appelstruktur. I den forbindelse søger vi deltagere til en fokusgruppe-undersøgelse omkring brugernes oplevelser og erfaringer med serien.

Hvis du skulle have mod på at deltage i vores undersøgelse, så tøv ikke med svare dette indlæg.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Per

20/11-11Udenlandske tv serier
DR har tilsyneladende et noget anstrengt forhold til amerikanske tv-serier. Hvornår har de fx sidst vist en HBO-serie? Hvis de da overhovedet nogensinde har vist sådan én? Eller hvorfor var det TV3 og ikke DR der købte "Mad Men"? Er det mon fordi DR bruger alle licenspengene på selv at producere halvdårlige serier (med "Forbrydelsen" som en enkelt undtagelse). Der kunne man lære noget af naboen mod øst. Svensk TV1 & 2 (der begge er licensfinancierede) har vist de fleste serier fra HBO, og for øjeblikket genudsender de samtlige afsnit af "The Wire", samt den helt nye og meget fantastiske "Boardwalk Empire", der foregår i Atlantic City i forbudstidens USA. En stor tak til SVT.

28/11-12Udenlandske tv serier
Dexter og Supernatural er serier, der måske ville være lidt i den retning, du søger. :-) Ellers er Game of Thrones også en helt fantastisk serie!

15/11-14Udenlandske tv serier
The Shield....

27/11-14Udenlandske tv serier
Jeg er personligt helt vild med Dexter og Breaking Bad. Jeg har før i tiden aldrig været stor fan af serier, men jeg er virkelig blevet bidt af de to nævnte sider.

/Filmfyr
- iPhone 6 priser

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.