Antichrist: rystende!!!!

Antichrist

06/06-11rystende!!!!
det er rystende hvor syg en film kan være. det er en ganske forfærdelig film, som ingen, ALTSÅ ingen mening har!!!!
fatter ikke at den har vundet så mange priser for sådan et makværk.

klam, klamt og klamt

08/06-11Ufattelig destruktiv
Trier har væltet sin indre skraldespand ud på læret og resultatet er ufatteligt destruktivt.

Der er ingen mening i filmen andet en end måske at advare kraftigt imod at man er terapeut for sin kone.

Der er ingen forklaring på hovedperrsonernes adfærd. De er uforklarligt sadistiske og voldelige overfor hinanden og konen overfor sit afdøde barn. Samtidig blandes pervers afsporet sex og vold samt tortur og religion sammen i en usmagelig pærevælding. Kvinden og det kvindelige udnævnes til antichrist og som dyrker af satan i naturen (Hvorfvor hænger satan og natur sammen?).

En kvinde er i Triers univers enten den gode opofrende mor eller satan selv. Det er meget steriotypt og usmageligt. Scener hvor en 3 årig dreng (kønnet er ikke tilfældigt) tottureres ved konsikvent at få højre sko på venstre fod og omvendt af moren så hans fødder ødelægges og en klitoris som klippes af med en saks giver kvalme og jeg måtte kigge væk.

Hvis ikke jeg havde fået vin, slik og chips havde jeg ikke kunne holde ud ast se filmen til ende. Jeg gjorder det fordi der har været meget omtale af filmen og den er kontroversiel, samt fordi jeg blev stædig og ville se om der var mening med galskaben - det var der ikke! Som modgift kan filmen "Sprængfarlig bombe" anbefales.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.