Skeletons: Gode skeletter i skabet

Skeletons
Film Skeletons
Brugere Afventer stemmer
Debat
Gode skeletter i skabetCarcajou

11/06-11Gode skeletter i skabet
Vidunderlig skæv komedie om to clairvoyante, der arbejder som en slags eksorcister for et hemmeligt agentur. Iført sorte jakkesæt går de rundt på landet i England og hjælper mennesker, der gerne vil have drevet skeletterne ud af skabet. Det meste af filmen foregår hos en familie, hvor faderen forsvandt otte år tidligere - og det viser sig at være en kompliceret opgave at finde ham igen.

"Skeletons" er en usædvanligt original blanding af sære ingredienser. Fra hovedpersonernes Tarantino-agtige indbyrdes dialog over skramlede Ghostbusters-hjælpemidler til syrede detaljer, som at man begynder at tale bulgarsk, hvis noget går galt under eksorcismen. Mens der samtidig er en intelligent historie om hemmeligheder og minder under al den skæve humor.

Det er forfatter-instruktør Nick Whitfields første film, og en virkelig imponerende debut. Morsom, varm og original, med sin helt egen stil og fint skuespil af en række mindre engelske navne plus Paprika Steen som kvinden, der gerne vil have sin mand tilbage.

Set på CPH:PIX 2010.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.