Green Lantern: Overdådigt visuelt DC eventyr.

Green Lantern

25/06-11Overdådigt visuelt DC eventyr.
The Green Lantern er ren popcorn underholdning, som ikke holder sig tilbage når det kommer til de skarpe superhelte klichéer og visuelle overdrivelser. Filmen er præget af en (til tider) anstrengende tegnefilmsfacade og et semi-komisk look, men kan man leve med disse små særheder, vil filmen ikke være skuffende på det visuelle plan.

Selve historien er velsmurt og lægger op til en fortsættelse, som forhåbentlig kan tilføje ekstra kød til en fedfattig 1'er. Når dette er sagt, kan man som fan af den grønne lanterne sagtens forvente et actionfyldt og stjernespækket visuelt portræt af løgtekorpsets univers, hvor enhver fan af den originale tegneserie sagtens kan finde ro og selvtilfredsstillelse i selskab med den kække og ikoniske Ryan Reynolds.

Alt i alt er der her tale om en DC film for DC fans. Det normale publikum vil sagtens kunne finde mindeværdige momenter i denne spektakulære film, men i sidste ende vil den største tilfredsstillelse findes hos de hardcore fans af Hal Jordans univers, da de nok bedre vil kunne identificere sig med det halvfærdige og ufuldendte plot, som trods alt lægger fint op til en endnu større og bedre 2'er. Jeg vil dog vove at påstå, at "The Green Lantern" er et af de bedste bud på en superheltefilm i lang tid. Ikke siden Spider-Man har jeg følt mig så tilpas og tryg i et univers, som jeg længe har været bekendt med.

Et must for gamle fans af serien, og helt sikkert en magnet som nok skal tiltrække nye fans. 4 stjerner herfra..... Go see it!!

26/06-11Overdådigt visuelt marvel eventyr.
Altså bortset fra, at Green Lantern ikke er en Marvel-serie, men derimod en DC-serie? :-)

Godt at høre, at den holder. Jeg har syntes, at trailerne så suspekte ud.

27/06-11Overdådigt visuelt marvel eventyr.
De amerikanske anmeldelser er helt i bund, så jeg tvivler på at den "holder".

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.