Transformers 3: Stadig ikke godt

Transformers 3

29/06-11Stadig ikke godt
De to første Transformers-film var mildest talt elendige. Michael Bay - der tydeligvis ikke har den fjerneste ide om, hvordan man fortæller en interessant historie - fokuserede udelukkende på effekter og klippestil uden hensyntagen til karakterer eller plot. Det efterlod filmene som to følelseskolde kolosser med fantastiske effekter, elendige one-liners og en allerhelvedes masse robotter.

Michael Bay var vist ganske tilfreds med den første film i serien, men har offentligt været ude og undskylde for toeren, der var mere end almindeligt mislykket. Så meget desto mere interessant var det, da Bay lovede at gøre alting godt igen med 3'eren. Skulle det virkelig lykkes Bay at lave en ordentlig Transformers film?

Læs hele anmeldelsen her:
http://navlefnuller.dk/anmeldel...f-the-moon/228

07/07-11Stadig ikke godt
Jeg giver dig ret i at filmen ikke er et mesterværk - den består hovedsagligt af en masse eksplosioner, fede biler og en hot chick (Rosie Huntington). Men man kan da give Michael Bay, at han kan sælge en film så godt netop pga. af dette.

Største delen af biografgængerne, består af folk som leder efter underholdning og det er præcis hvad denne film indeholder. Ikke det bedste skuespil, men det er egentligt lige meget når der bliver fyret en hurtig joke af.

Jeg vil give filmen forskellige anmeldelser, eftersom filmen sikkert er meget federe i biografen (de færeste har desuden 3d i hjemmet!) end derhjemme i fjerneren. For en biograf-film vil jeg give den 4,5 stjerner pga. dens blærede effekter, og 3d'en hjælper en del til der, men kun 3 stjerner for en film til at se derhjemme, da de spektakulære effekter ikke spiller så meget ind på en 36 tommers skærm.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.