Forrest Gump: Fantastisk og rørende

Forrest Gump

18/07-11Fantastisk og rørende
Jeg gik til filmen med en lille smule skeptisk, og en frygt for, at den vil være langtrukken. Men efterhånden som filmen kom mere og mere i gang, blev jeg mere og mere bundet af den.
Forrest Gump sidder på en bænk, og venter på bussen, hvor han går i gang med at fortælle sin livshistorie. I starten syntes folk han er underlig, at han bare sidder og fortæller vildt fremmede om sit liv. Men som filmen går, bliver folk mere og mere interesseret i at høre om hans historie.
Filmen Forrest Gump beskriver en persons livshistorie, som er præget af psykiske og fysiske skavanker, mobning og lignende, men også nogle positive oplevelser med en række mennesker, bl.a. hans mor, veninden Jenny samt Bubba, som han møder i militæret. Filmen er rørende og bevægende, og man kan kun elske den. Specielt når alle dem Forrest holder af, dør en alt for tidlig død, kan man ikke lade være med at have medfølelse med hovedpersonen.
Dog syntes jeg ikke, at den når op på samme høje niveau, som "Mary and Max" er på - hvor selv den mest hårdføre, ikke kan undgå at blive lidt våd om øjnene i slutscenen...

Der er også et element, der irriterer mig lidt ved filmen, og det er at der ikke altid er en forklaring på de mange gange, Jenny forlader Forrest. Det sker adskillige gange i løbet af filmen, og de fleste af gangene, kan jeg ikke rigtig gennemskue årsagen.
Men på trods af dette lille, for mig, irritationsmoment, og at filmen ikke når op på Mary and Max' højder, giver jeg den alligevel 6 stjerner. Det har en så flot, bevægende og gribende film som Forrest Gump fortjent!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.