Beginners: Charmerende

Beginners
Film Beginners
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Charmerendefilmkorn.dk
Kærlighed på besværlig baggrundCarcajou

22/07-11Charmerende
Der går lang tid imellem, men sommetider lykkes det en film, at afvæbne mig med så megen charme og stemning, at jeg for et øjeblik glemmer alt omkring mig, og lader mig forføre af den historie jeg får fortalt. ‘Beginners' er en sådan film.

Med tre elskelige skuespillere i hovedrollerne fortæller Mike Mills den delvist selvbiografiske historie om at blive et voksent og helt menneske. Ikke i form af en dannelseshistorie der bevæger sig slavisk fra barndom til voksenliv, men ved at fortælle historien om Hal (Christopher Plummer), der efter sin kones død springer ud som bøsse i en alder af 75 år. Hals søn Oliver (Evan McGregor) ser måbende til fra sidelinien, da faderens sene opblomstring står i stærk kontrast til hans eget triste liv, som aldrig rigtigt er kommet i gang. Da vi for alvor stifter bekendtskab med Oliver er han ved at indlede et forhold til den charmerende francøse Anna (Mélanie Laurent), der lever et hvileløst liv på farten som skuespillerinde.

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.filmkorn.dk/anmeldelser/beginners/233

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.