Daredevil: Se Director's Cut

Daredevil

24/07-11Se Director's Cut
Gør jer selv den tjeneste at se Director's Cut udgaven, der løfter en ellers lidt tam superheltefilm, til helt nye højder!

Der er konsensus omkring Daredevil som vi fik den serveret i biografversionen, at den ikke var dens forlag værdig. Men med Director's cut (der i øjeblikket fåes til hhv. 25.- og 79.- på dvd/bluRay) får vi filmen at se som Mark Stephen Johnson havde tiltænkt den. Jeg tror aldrig jeg har set en film blive voldtaget og klippet mere af studiet, end netop Daredevil filmen. Nu giver det hele bare meget mere mening, og man kommer ind under huden på personerne, der pludselig gør galleriet spændende.

Ja, der er ikke nogen The Dark Knight, men mindre kan også gøre det. Den er helt på højde med f.eks Batmans Begins eller Spiderman 1. Efter have set Director's cut, er det vist på tide at komme igang med en opfølger! Det sker dog næppe, da den oprindelige version blev et flop. En synd og skam, og nu kan man kun håbe på et reboot, og den kan jo passende komme i kølvandet på det kommende Spiderman Reboot (2013)

Biografversionen, som de fleste kender, er vel 2 stjerner værd, mens DC minimum bør høste 4 stjerner.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.