The Incredible Hulk: Njaahh

The Incredible Hulk

24/07-11Njaahh
Ingen af Hulk filmene blev til et mesterværk, desværre, da han er min klare yndling blandt alle superheltene i Marvels univers.

Hver film havde sine fordele og ulemper, men som helhed, er The Incredible Hulk (2008) ikke nær så god som Ang Lee's forsøg fra 2003.

CGI'en alene er forfærdelig ved siden af, omend Hulk er kommet til at se ond og "sej" ud i den nyeste version. Men det er også i kraft af den måske bedste CGI længe set, at 2003 versionen overgår. Men Ang Lee skruede nu også en fantastisk film sammen, et troværdigt filmisk indtryk, mere mere end jævne skuespil-præstationer. Denne her udgave fra 2008 er faktisk bare en fremragende actionfilm, og hvis man synes en Hulk film kun skal være det, så er den klart til topkarakter. Ed Norton gør det også fremragende i rollen som Bruce Banner, men som Hulk er han helt uigenkendelig. Liv Tyler er under niveau, og er til tider nærmest irriterende.

Den er i modsætning til Ang Lee's mere alvorlige udgave, let fordøjelig, og som gedigen underholdning, bør den have en plads på hylden, ved siden af Spiderman 3, Daredevil og Fantastic Four. 2003 versionen må derimod gerne stå på hylden ved siden af f.eks Spiderman 2, Daredevil DC, Hellboy og Batman Begins, også selvom den ikke helt blev det mesterværk man kunne have ønsket.

Overordnet set, er begge film der bør stå i superhelte-samlingen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.