Gamle mænd i nye biler: Dansk actionkomedies guldperle

Gamle mænd i nye biler

30/10-11Dansk actionkomedies guldperle
Gamle Mænd i Nye Biler er en actionkomedie fra dansk actionkomedies guldalder. En guldalder, der strakte sig cirka fra slutningen af 90'erne til starten af 00'erne, og præges også af titler som:
- I Kina Spiser de Hunde
- Inkasso
- Den Gode Strømer
- Terkel i Knibe

Men, af al beskedenhed vil jeg påstå, at Gamle Mænd i Nye Biler er klassikerEN. En film, der bør stå hos enhver danskers filmsamling - intet mindre!
De danske, snobbede filmanmeldere kan ikke lide denne slags film. De vil hellere have et eller andet dødsygt dramaspil, som er så gennemskueligt og kedeligt, at man selv skal være en røvsyg person, for at gide at se det. Og nåja, så skal de også helst være fra USA - Danmark er for lille til dem. Men ikke til mig - og jeg bliver aldrig træt af geniale film som Gamle Mænd i Nye Biler!

Gamle Mænd i Nye Biler byder på humor i topklasse, masser af action, svenskere, den film i Danmark der nok bliver smadret flest biler i, Kim Bodnia der tæver en masse mennesker, kort sagt, et godt, dansk actionbrag, der helst skal nydes i et godt selskab af venner til en filmaften med masser af popcorn og sodavand.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.