Skyline: Gaaaaaaaaaab

Skyline
Film Skyline
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
GaaaaaaaaaabJuulDK
Så dårlig er den altså heller ikkemarwol
Vind 'Skyline' på Blu-ray+dvdBjarke, Filmsk...
Elendig scifi-fan
Makværkfilmkorn.dk
Filmen er okay godelias1986

19/12-11Gaaaaaaaaaab
Det her er uden tvivl én af de ringeste film jeg nogensinde har bevæget mig ind i en biograf for at se. Det siger en hel del om en film når en dommedags alienindvasionsfilm er ustyrligt kedelig.

De fleste karakterer i filmen er nærmere bare passive deltagere i hvad der sker omkring dem. De løber når der skal løbes og skriger når der skal skriges, men det er på en sådan måde at man ikke bliver grebet af deres følelser. Filmen mangler det hektiske tempo som i f.eks den noget lignende Cloverfield, hvor man kunne føle desperationen i både karaktererne og de kaotiske omgivelser. Istedet får vi her bare ødelæggelse uden frygt, og overlevelse uden passion.

Jeg kan nyde og leve mig ind i en god science fiction film, men jeg kan helt ærligt aldrig huske hvornår jeg sidst har kedet mig så meget i biografen.

De eneste positive ting, som også er de eneste ting der kan trække Skyline op på en hel stjerne i bedømmelse, var de få øjeblikke med fremragende special effects, glæden af at for én gangs skyld at være HELT 100% enige med alle dem man var inde og se filmen i biografen med på hjemturen, og tredje og sidste ting, som er en lidt mere personlig følelse, at se Donald Faison i noget nær en hovedrolle.

Mit råd: Undgå for alt i verden at bruge nogen form for penge for at se denne film. Den er ikke pengene værd for slikket og sodavanden i køber. Den er ikke benzinpengene for at komme frem til filmaftenen værd. Og den er bestemt ikke lejeprisen værd hvis man lejer den.

Bedømmelse: Et sted imellem ½-1/6.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.