Repo Men:

Repo Men
Film Repo Men
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
ikke en sequeldon
JuulDK
a job is a job, right?R1chn3r

19/12-11
Da den økonomiske krise ramte, spillede Clive Owen hovedrollen i The International, en film om en ond bank. Nu hvor helbredskrisen har ramt, spiller Jude Law hovedrollen i Repo Men, en film om "onde" folk i "helbredsbranchen".

Jeg kan ikke huske hvonrår jeg sidst har syntes at Jude Law var så underholdende som her. Han kommer direkte fra at ha spillet Watson i Guy Ritchies fremragende Sherlock Holmes, og spiller her en fyr ved navn Remy som arbejder for The Union, et selskab der leverer kunstige kropsdele. Hvis du ikke kan betale for dem så sender The Union Remy og hans bedste kammerat Jake (Forrest Whitaker) efter dig. De skærer dig op og tager kropsdelene tilbage. Blodig underholdning for alle.

Law er en badass i denne film. Man skulle tro at en rolle som denne ville gå til én som Jason Statham, men Jude Law, som ikke rigtigt er vant til at spille en badass, spiller rollen rigtigt godt. Med den mængde af blod, vold og hurtige klip som Repo Men har, skulle man tro at filmen var lavet af duoen Mark Neveldine og Brian Taylor, men den debuterende instruktør Miguel Sapochnik har gjort et fint arbejde, selvom jeg personligt ikke kan lade vær med at tænke hvad en mere erfaren instruktør kunne ha fået ud af den.

Selvom Repo Men desværre overdriver en smule med for meget blod i nogle scener, og selvom der skuespilsmæssigt er nogle mangler, så bliver det hele gjort godt igen af Jude Law og den overraskende slutning. Her skal det også siges at Forrest Whitaker gør det godt i filmen, men der er bare for lidt for ham at give sig til i filmen.

Mit råd: Få set Repo Men, og her er det ikke hat og briller, men nok nærmere nyre og nethinde i skal holde på ;)

Bedømmelse: 4½/6

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.